Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τελικά οι... λαλάκηδες κατάλαβαν τι έγινε;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βόλος: Θετική στον κορωνοϊό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύου

Επτά συνολικά τα κρούσματα του κοροναϊού στον Βόλο.

Βόλος: Θετική στον κορωνοϊό και η δίχρονη κόρη της 30χρονης εγκύου | to10.gr

Θετικό στον κοροναϊό βρέθηκε και το δίχρονο κοριτσάκι της 30χρονης εγκύου από το Βόλο που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, με την κατάσταση της υγείας της να είναι καλή, ενώ θετικός ήταν και ο σύζυγός της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόκειται για το έβδομο επιβεβαιωμένο κρούσματα της Covid-19 στην περιοχή του Βόλου.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα για τους γονείς του συζύγου της.

Το δίχρονο κοριτσάκι μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό της Λάρισας όπου θα νοσηλευθεί και θα παρακολουθείται από τους γιατρούς. Ο πατέρας της 30χρονης που βρίσκεται σε κατ’ οίκον καραντίνα είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν έχει υποβληθεί σε τεστ, ενώ η μητέρα της που βρίσκεται στην Αθήνα υποβλήθηκε κατόπιν παρέμβασης του ΕΟΔΥ σε τεστ σε κλινική και σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα.

Θυμίζουμε πως, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, συναγερμός έχει σημάνει σε δύο σχολικές μονάδες της Νέας Ιωνίας Βόλου, αφού τα πεθερικά της γυναίκας είναι γυμναστές και επέστρεψαν στα μαθήματα την προηγούμενη εβδομάδα. Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον ΕΟΔΥ για να οργανωθούν οι ιχνηλατίσεις, σε περίπτωση που κι εκείνοι έχουν νοσήσει.