Νέα ένταση στις Σταγιάτες: Κατέβασε πανό και έσπασε μαύρες σημαίες o Mπέος (vid)

Νέα ένταση στις Σταγιάτες: Κατέβασε πανό και έσπασε μαύρες σημαίες o Mπέος (vid)

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στις Σταγιάτες πραγματοποίησε σήμερα στις 11.00 το πρωί ο δήμαρχος Βόλου συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Η παρουσία του προκάλεσε εντάσεις, με τον ίδιο τον δήμαρχο να κατεβάζει πανό και να σπάει μαύρες σημαίες.

Ο Αχιλλέας Μπέος έφτασε στην πλατεία του χωριού και επισκέφθηκε τη Βιβλιοθήκη, αλλάζοντας κλειδαριές, ενώ κατέβασε το πανό που έχουν κρεμάσει έξω από το κτίριο οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για την διαχείριση του νερού από την πηγή “Κρύα Βρύση”.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, εν μέσω αντιδράσεων και στιγμών έντασης, ο Αχιλλέας Μπέος συνομίλησε με κατοίκους εξηγώντας τους οτι μπορούν αν θέλουν να ζητούν άδεια από τον τοπικό πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κι εκείνος θα τους επιτρέπει να εισέρχονται στο κτίριο και να κάνουν χρήση του.

Επίσης ο κ. Μπέος ενημέρωσε τους κατοίκους για τις μετρήσεις της ΔΕΥΑΜΒ που αποδεικνύουν οτι το νερό της πηγής είναι μολυσμένο. Μάλιστα, συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας τοποθέτησαν δύο πληροφοριακές πινακίδες, οτι το νερό είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Στη συνέχεια, αποχώρησε σπάζοντας τις μαύρες σημαίες που έχουν τοποθετήσει οι κάτοικοι στην είσοδο του χωριού.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ