Όταν τα αστέρια του αθλητισμού χάνουν… το μέτρημα

Όταν τα αστέρια του αθλητισμού χάνουν… το μέτρημα

Oι παρακάτω αθλητές έχουν υπηρετήσει η υπηρέτησαν τον αθλητισμό με απόλυτη επιτυχία, όμως εξίσου εξαιρετικά υπηρετούν και τον ρόλο του πατέρα. Το 10.gr σας παρουσιάζει 5 διάσημους αθλητές οι οποίοι πέρα από τα κατόρθωμα τους εντός αγωνιστικού χώρου, είναι και πολύτεκνοι μπαμπάδες.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο χώρο του ποδόσφαιρο, όμως όπως φαίνεται αυτά τον ακολουθούν και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γνωστοποίησε την Πέμπτη(28/10) πως θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά ,καθώς η σύντροφος του Χεορχίνα Ροντρίγκες είναι έγκυος περιμένοντας μάλιστα…δίδυμα.

Την είδηση ανακοίνωσε το ίδιο το ζευγάρι μέσω Instagram, δείχνοντας την εικόνα από τον πρώτο υπέρηχο, ένα post που μέσα σε μισή ώρα ξεπέρασε τα 5,5 εκατομμύρια likes.

Με αφορμή το γεγονός πως ο Πορτογάλος σταρ θα αριθμεί πλέον έξι παιδιά, to10.gr έψαξε και σας παρουσιάζει παρόμοιες περιπτώσεις, κατά τις οποίες τα αστέρια του αθλητισμού έχασαν το μέτρημα.

Βασίλης Σπανούλης 

Βασίλης Σπανούλης: Η πορεία προς την κορυφή και τα σημεία σταθμοί στη ζωή  του

 

Ο «Kill» Bill αποσύρθηκε πρόσφατα από τα παρκέ έχοντας καταγράψει μια λαμπρή καριέρα στο μπάσκετ, κατακτώντας πολλές κορυφές. Πλέον είναι αφοσιωμένος στην μεγάλη οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί με την συζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου με την οποία είναι παντρεμένος από το 2011. Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε το 2010 και ονομάζεται Αθανάσιος. Ακολούθησαν αλλά δύο αγόρια το 2011 ο Βασίλης και το 2013 ο Δημήτρης. Το 2015 απέκτησε και τέταρτο παιδί αυτή τη φορά κορίτσι, την Αμαλία. Το Σεπτέμβριο του 2017 το ζευγάρι απέκτησε ακόμη ένα κορίτσι το πέμπτο, την Αναστασία. Τέλος η οικογένεια Σπανούλη ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 με τον ερχομό της μικρής Αλεξάνδρας. 

Μαίκ Ταίσον   

Mike Tyson 'beaten into submission' to get COVID-19 vaccine - New York  Daily News

 

Ο «Iron Mike» απέκτησε οκτώ παιδιά κατά τη διάρκεια της ζωής του, με απροσδιόριστο αριθμό μητέρων. Έχει παντρευτεί τρεις φορές με τη Robin Givens, τη Monica Turner και αυτή τη στιγμή είναι με τη Lakiha Spicer. 

Ωστόσο, ο Μάικ χτυπήθηκε από τραγωδία το 2009, όταν μια από τις κόρες του πέθανε σε ένα φρικτό ατύχημα σε ηλικία τεσσάρων ετών. Προηγουμένως, ο Tyson είπε ότι δεν ήταν άξιος των παιδιών του αφού έζησε έναν άγριο τρόπο ζωής. 

«Είμαι εντελώς σπασμένος. Το διασκέδασα πολύ… Είμαι πολύ ευγνώμων. Δεν αξίζω να έχω τη γυναίκα που έχω, δεν αξίζω τα παιδιά που έχω, αλλά αξίζω , και είμαι πολύ ευγνώμων» έχει δηλώσει στο παρελθόν.  

Ντείβιντ Μπέκαμ  

David Beckham says 'I still miss it' seven years on from football retirement

 

Ο Ντείβιντ Μπέκαμ υπηρέτησε με επιτυχία τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και των Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Βρετανός πρωήν ποδοσφαιριστής και νυν πρόεδρος της Ιντερ Μαιάμι είναι παντρεμένος με την Βικτόρια Μπέκαμ από το 1999, έχοντας αποκτήσει 4 παιδιά. Στις 4 Μαρτίου του 1999 ήρθε στον κόσμο ο πρώτος του γιος του, ο Μπρούκλιν. Τρία χρόνια αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου του 2002, γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Ρομέο, ενώ, ο τρίτος γιος, ήρθε ήρθε στον κόσμο στις 20 Φεβρουαρίου του 2005 ο οποίος πήρε το όνομα Κρουζ-Ντέιβιντ. Τέλος το παζλ της οικογένειας ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της Χάρπερ-Σέβεν στις 10 Ιουλίου 2011.   

Στίβεν Τζέραρντ

What Steven Gerrard has said about the Newcastle job after Steve Bruce  sacked - Liverpool FC - This Is Anfield

 

Ο Στίβεν Τζέραρντ πέρασε όλη του την καριέρα αγωνιζόμενος με την αγαπημένη του Λίβερπουλ, της οποία αποτέλεσε αρχηγός, ενώ ήταν η «σημαία» του συλλόγου για τουλάχιστον μια δεκαετία. Πλέον ο 41χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του καθώς υπηρετεί την Ρείντζερς από το πόστο του προπονητή. Ο Στίβεν Τζέραρντ παντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο μόδας Άλεξ Κούραν στις 16 Ιουνίου 2007, με την οποία έχουν φέρει στον κόσμο 4 παιδιά: 3 κόρες, την 13χρονη Λίλη-Ευά, την 10χρονη Λέξι, την 5χρονη Λουρίδη και έναν γιο, τον Λιο γεννημένο τον Απρίλιο του 2017.  

Φράνκ Ριμπερί   

Lazio May Sign Free Agent Franck Ribery if Talks for Filip Kostic Collapse  | The Laziali

 

Ο Φράνκ Ριμπερί η αλλιώς το «κόσμημα» του Γαλλικού ποδοσφαίρου όπως τον είχε αποκαλέσει ο Ζινεντίν Ζιντάν, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1983 στην Μπουλόν της Γαλλίας και αγωνίζεται πλέον στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Σαρλελιτάνα. Είναι παντρεμένος από το 2004 με την Αλγερινής καταγωγής Γουαχίμπα, έχοντας τρεις γιούς και δύο κόρες. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ