Τεννές : «Βαριά φανέλα ο Παναθηναϊκός, να πάρουμε βαθμούς»

Τεννές : «Βαριά φανέλα ο Παναθηναϊκός, να πάρουμε βαθμούς»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Λάμιας, Μπάμπης Τεννές ενόψει του αυριανού (31/10, 19:30) αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την έβδομη αγωνιστική της Super League.

Η Λαμία αντιμετωπίζει αύριο (31/10, 19:30)τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές μίλησε στην κάμερα της Nova ενόψει του κρίσιμου αυτού παιχνίδιου, τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός αποτελεί ενίοτε μία ομάδα με βαριά φανέλα και θα χρειαστεί συγκέντρωση και σεβασμός από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε απέναντι μας μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να πάρουμε βαθμούς. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε το μέγιστο και να πάρουμε βαθμούς, τους οποίους έχουμε χάσει στο ξεκίνημα».

Για την παράδοση που διατηρεί η Λαμία κόντρα στον Παναθηναϊκός, όντας αήττητη από το 2017 κι έπειτα εντός έδρας: «Μακάρι να παίξει ρόλο η παράδοση. Αυτό επιθυμούμε, αυτό θέλουμε και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη, αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι έχουμε απέναντι μας μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλει σεβασμό, πειθαρχία στο παιχνίδι μας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ