Παπαδόπουλος : «Η ομάδα βγάζει υγεία»

Παπαδόπουλος : «Η ομάδα βγάζει υγεία»

Στην διοικητική ηρεμία που πλέον υπάρχει στον ΟΦΗ, στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά την εύκολη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια επιβλητική νίκη με 3-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκη, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να στέκεται στη διοικητική ηρεμία που υπάρχει πλέον στην κρητική ΠΑΕ και η οποία έχει αντίκτυπο στο αγωνιστικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Για τη νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκη: «Πριν το παιχνίδι μίλησα αρκετά στους παίκτες μου και τους είπα τις δυσκολίες του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με καλή αμυντική λειτουργία και ήταν σημαντικό το ότι σκοράραμε νωρίς. Με το τρίτο γκολ που πετύχαμε κάναμε μια ωραία νίκη. Μας πονούν οι τρεις βαθμοί που χάσαμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τον κόσμο που σε μια δύσκολη μέρα και δύσκολη ώρα έδωσε το παρόν στο γήπεδο».

Για το γεγονός ότι η εικόνα της ομάδας δίνει θάρρος παρά την ήττα στην Λάρισα: «Όταν η ομάδα βγάζει υγεία, αυτό φαίνεται. Δείχνει ενότητα. Είναι ευχάριστο ότι οι μέτοχοι ήρθαν κοντά στην ομάδα. Ξέρουμε να διαχειριστούμε μια ήττα όμως αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα βγάζει υγεία».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε έτοιμους παίκτες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και η ομάδα χρειάζεται να έχει βάθος. Οι μεταγραφές τελείωσαν και όπως είχα πει, θα γίνει επαγγελματίας ένα παιδί από την Κ19. Είμαι ευχαριστημένος από από την ενίσχυση της ομάδας και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο. Ότι το μπάτζετ της ομάδς μειώθηκε με τους παίκτες που ήρθαν σε σχέση με εκείνους που έφυγαν».

Για την ευκαιρία που έχει ο ΟΦΗ για να «ξεκουραστεί»: «Είναι καλή η διακοπή γιατί τα παιδιά θα πάρουν ανάσες αλλά και επειδή έχουμε κάποια μικροπροβλήματα. Ο Ντίνας έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί ενώ δύσκολα θα επιστρέψουν σύντομα οι Λεάλ, Κοιλιάρας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ