Μηχανισμός κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων στην Superleague

Μηχανισμός κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων στην Superleague

Στο σημερινό Δ.Σ αποφασίστηκε να υλοποιηθεί άμεσα μηχανισμός κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων.

Στην απόφαση να υλοποιηθεί άμεσα μηχανισμός κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague.

Παράλληλα, στο σημερινό Δ.Σ της διοργανώτριας Αρχής εγκρίθηκαν τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων για τα playoffs και τα playouts

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εγκρίθηκαν ομόφωνα τα θέματα ηλεκτρονικής κλήρωσης, κλειδαρίθμων και λοιπών ζητημάτων αναφορικά με τα Play Off και τα Play Out Πρωταθλήματος Super League Interwetten τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η αναδιαμόρφωση του πλαισίου που αφορά στον έλεγχο και την παρακολούθηση των αγωνιστικών χώρων, με βασική προτεραιότητα να γίνει κεντρικά η αξιολόγηση με τεχνικούς ελέγχους, όλων των χλοοταπήτων, αλλά και της υποδομής τους.

Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Δ.Σ. για την άμεση υλοποίηση ενός μηχανισμού κεντρικού ελέγχου αγωνιστικών χώρων και της ενίσχυσης του κανονιστικού πλαισίου που αφορά στην καταλληλότητα των αγωνιστικών χώρων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ