Πλατέλλας : «Εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο»

Πλατέλλας : «Εισπράττω πολύ αγάπη από τον κόσμο»

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην media day της ΠΑΕ Άρης, που πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, πριν από την έναρξη της προπόνησης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι οπαδοί της ομάδα του θα βρεθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης για να την στηρίξουν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, […]

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην media day της ΠΑΕ Άρης, που πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, πριν από την έναρξη της προπόνησης.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι οπαδοί της ομάδα του θα βρεθούν στο Κλεάνθης Βικελίδης για να την στηρίξουν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Τρίκαλα, ενώ τόνισε ότι αν ο Άρης συνεχίσει έτσι,θα πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη και τη προσωπική του απόδοση: «Έχουμε κάνει μια πολύ καλή πορεία στον πρώτο γύρο ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά και το δέυτερο μισό του πρωταθλήματος. Είμαστε αήττητοι και το θέμα είναι να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Εγώ κάθε μέρα προσπαθώ να κάνω αυτό που μου ζητάει ο προπονητής μου. Με βοηθάνε και οι συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα είχα πετύχει τίποτα».

Για το ότι προστέθηκε αργά στο ρόστερ αλλά έγινε από τους αγαπημένους της εξέδρας: «Αυτό είναι αλήθεια. Αυτό που εισπράττω από τον κόσμο είναι πολύ αγάπη. Εγώ θα δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο, μέχρι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από την ατομική προσπάθεια, βοηθάω και τον Άρη».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Στην κατηγορία αυτή με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, δεν μπορείς να περιμένεις καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίρνεις τους βαθμούς και όλα θα πάνε καλά».

Για το αν χρειάζεται ο Άρης τη στήριξη των οπαδών του: «Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει ο κόσμος να έρχεται στο γήπεδο και να αγκαλιάζει την ομάδα. Αυτό περιμένω και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Αυτό που έχει σημασία έχει να ανέβει η ομάδα και ότι το συμβόλαιο μου. Όλα τα άλλα θα τα συζητήσουμε μετά».

Στο Βικελίδης ο Γκιάρο

Ένας φίλος από τα παλιά αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή στο Κλεάνθης Βικελίδης και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Άρη. Ρονάλντο Γκιάρο, που επιβεβαίωσε στο «instagram» ότι θα βρεθεί στο γήπεδο. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος ακολουθεί, πλέον, καριέρα προπονητή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ