Ενδιαφέρονται για Ούντο Παρτίζαν και Βίρτους Μπολόνια

Ενδιαφέρονται για Ούντο Παρτίζαν και Βίρτους Μπολόνια

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα Παρτίζαν και Βίρτους Μπολόνια εξετάζουν την περίπτωση του Έκπε Ούντο.

Μετά τον Μπραντ Γουόναμεϊκερ, Παρτίζαν και Βίρτους Μπολόνια φαίνεται πως βρήκαν νέο κοινό μεταγραφικό στόχο στο πρόσωπο του Έκπε Ούντο. Μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον των 2 συλλόγων αναφέρεται σε δημοσιεύματά τόσο η Gazzetta Dello Sport, όσο και η La Republica.

Ο 34χρονος σέντερ, εφόσον ευδοκιμήσει η προσπάθεια οποιασδήποτε εκ των δύο ομάδων, θα επιστρέψει στη γηραιά Ήπειρο για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2016-2017. Τότε αγωνιζόαταν στη Φενέρμπαχτσε με προπονητή των Ζέλικο Ομπράντοβιτς, νυν τεχνικό της Παρτίζαν.

Ακολούθησαν 2 σεζόν που δοκίμασε την τύχη του στο ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ, για να βρεθεί στην Κίνα για άλλες τόσες. Τη φετινή τςλείωσε με μέσους όρους 6.8 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής με τους Μπεγίν Ρόγιαλ Φάιτερς.

Προς το παρόν πάντως καμία από τις δύο ενδιαφερόμενες δε φαίνεταινα έχει προχωρήσει περαιτέρω την υπόθεση. Ο Ούντο βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λας Βέγκας για την προετοιμασία της Εθνικής Νιγηρίας ενόψει των Ολυμπιακών του Τόκιο κι έπαιξε και στην ιστορική νίκη της χώρας του επί της Team USA με 90-87.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ