Σάντσο: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την ρατσιστική επίθεση που έγινε σε μένα και στα αδέρφια μου»(pic)

Σάντσο: «Δεν πρόκειται να ανεχτώ την ρατσιστική επίθεση που έγινε σε μένα και στα αδέρφια μου»(pic)

Ο Τζέιντον Σάντσο, σε ανάρτησή του στα social media, ανέφερε πως η ρατσιστική επίθεση «δεν είναι δυστυχώς κάτι καινούριο», ενώ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης σε όλους όσους έχουν δεχθεί τέτοιου είδους απεχθείς συμπεριφορές.

«Πλάτη» στους ρατσιστές έβαλε ο Τζέιντον Σάντσο με την ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram. Υπενθυμίζεται πως, οι οπαδοί των «Τριών Λιονταριών» επιτέθηκαν φραστικά στους Τζείντον Σάντσο, Μάρκους Ράσφορντ και Μπουκάγιο Σάκα, με αφορμή τα χαμένα πέναλτι της Αγγλίας στον τελικό του Euro με την Ιταλία (1-1, 3-2 πεν), που είχαν ως αποτέλεσμα «το τρόπαιο να πάει στη Ρώμη».

Ο Σάντσο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορεί να υποκριθεί ότι «δεν είδε τα σχόλια των μαινόμενων οπαδών» καθώς η ρατσιστική επίθεση που δέχθηκαν εκείνος αλλά και οι συμπαίκτες του, ήταν πέρα για πέρα αδιανόητος.

«Δεν πρόκειται να υποκριθώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει τη ρατσιστική επίθεση που εγώ και τα αδέρφια μου, Μάρκους και Μπουκάγιο, δεχτήκαμε μετά τον τελικό. Δυστυχώς όμως, δεν πρόκειται για κάτι νέο. Ως κοινωνία οφείλουμε να κάνουμε περισσότερα και να κρατήσουμε αυτούς τους ανθρώπους χωρίς λόγο στα social media», ανεφερε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και συνέχισε λέγοντας πως, «Θέλω να πω σε όλους τους νέους ανθρώπους που έχουν δεχτεί αντίστοιχη επίθεση: “Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και συνεχίστε να κυνηγάτε τα όνειρά σας».

Τέλος, ευχαρίστησε τους οπαδούς για τα χιλιάδες μηνύματα στήριξης για εκείνον, αλλά και την ομάδα, τονίζοντας πως, η ομάδα οφείλει να προχωρήσει μπροστά, και ότι είναι τιμή του που αγωνίστηκε γι’ αυτή την Εθνική.

«Αισθάνομαι υπερήφανος για αυτή την Εθνική Αγγλίας και για το πώς ενώσαμε όλο το έθνος, που για 18 μήνες πέρασε τόσο μεγάλες δυσκολίες. Θέλαμε τόσο πολύ αυτή την κατάκτηση. Θα μάθουμε όμως μέσα από τα λάθη μας και θα προχωρήσουμε μπροστά. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσοι έστειλαν θετικά μηνύματα, τα οποία υπερτερούσαν των αρνητικών. Ήταν τιμή μου να εκπροσωπήσω την Αγγλία, φορώντας τη φανέλα με τα «Τρία Λιοντάρια». Και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι θα επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί», κατέληξε στο συγκλονιστικό μήνυμά του ο Άγγλος διεθνής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ