Λουκ Σο: Αγωνίστηκε στο Euro με σπασμένα πλευρά

Λουκ Σο: Αγωνίστηκε στο Euro με σπασμένα πλευρά

Από το παιχνίδι με την Γερμανία στους «16» και μετά ο Λουκ Σο μέχρι και τον τελικό αγωνιζόταν με σπασμένα πλευρά παρά τους έντονους πόνους.

Ο Λουκ Σο στο Euro ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας και ακόμα είναι άξιος θαυμασμού, καθώς μετά το παιχνίδι με την Γερμανία στους «16» αγωνίστηκε με σπασμένα πλευρά.

Δημοσίευμα της «Sun» κάνει λόγο  ότι ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ έπαιζε από το παιχνίδι με τους Γερμανούς τραυματίας. Έσφιξε τα δόντια και ήταν βασικός και στα υπόλοιπα παιχνίδια με την Ουκρανία και την Δανία στους «8» και στους «4» αντίστοιχα. Μάλιστα στον τελικό απέναντι στην Ιταλία ήταν ο σκόρερ του τέρματος της Αγγλίας.

Μάλιστα, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ του είχε προτείνει να τον αφήσει εκτός, κάτι που δεν δέχτηκε ο Σο και ήθελε να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παρά τους έντονους πόνους.

Ο 26χρονος αφού επιστρέψει από τις διακοπές του θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να φανεί αν θα χρειαστεί να μπει με καθυστέρηση στην προετοιμασία, καθώς και στις επίσημες υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ