Ιωνικός: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ιωνικός: Με τις γνωστές απουσίες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Την αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο Ιωνικός, με τον Δημήτρη Σπανό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιγκρίνσκι, Μύγα, Τουράμ και Βαλέντε.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσε ο Ιωνικός. Για ακόμη μια αναμέτρηση ο Δημήτρης Σπανός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με το απουσιλόγιο του Έλληνα τεχνικού είναι γεμάτο.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των Νικαιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Τσιγκρίνσκι και Μύγα, καθώς και των Τουράμ και Βαλέντε, ενώ εκτός για ακόμα έναν αγώνα είναι και ο Μπάσα. Από την άλλη, μετρά τις επιστροφές των Βαλεριάνου, Καμπράλ και Γκοτσούλια.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Αναλυτικά, η 20μελής αποστολή του Ιωνικού: Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Σάντσες, Κιάκος, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Λένις, Μάναλης, Καμπράλ, Μαχαίρας, Ματσούκας, Πλατέλλας, Μάντζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ