Οι αποδόσεις της Εθνικής για 4άδα και κατάκτηση Eurobasket (pics)

Οι αποδόσεις της Εθνικής για 4άδα και κατάκτηση Eurobasket (pics)

Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές εταιρίες για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Γερμανία (21:30) – Οι αποδόσεις για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Αντίστροφα για την αποψινή σπουδαία αναμέτρηση με την οικοδέσποινα Γερμανία για τα προημιτελικά του Eurobasket μετρούν πλέον άπαντες στο στρατόπεδο της Εθνικής ομάδας (21:30), με τον Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες του να είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη!

Η γαλανόλευκη, που ξεπέρασε στους «16» το εμπόδιο της σκληροτράχηλης Τσεχίας, είναι έτοιμη για το σπουδαίο παιχνίδι με την Γερμανία, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους «4».

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το… αφεντικό του Γιάννη στους Μπακς: Οι «χρυσές» μπίζνες και η… εκτόξευση μέσα σε έναν χρόνο!

O Greek Freak και η παρέα του θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για ένα μετάλλιο και να συνεχίσουν τον δρόμο τους προς την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου. Η εθνική ομάδα, όπως έχει αποδείξει στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στο φετινό Eurobasket, έχει όλα τα φόντα για να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Πρώτα, όμως, θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της οικοδέσποινας Γερμανίας, η οποία διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο, με προεξέχοντα τον Ντένις Σρέντερ, που είναι ικανός να κερδίσει μια ομάδα μόνος του. Επίσης, η Εθνική ομάδα απόψε θα παίξει σε ένα εχθρικό περιβάλλον, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου θα είναι με τη Γερμανία.

Παρόλα αυτά, η γαλανόλευκη παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης, όπως δείχνουν και οι στοιχηματικές εταιρίες, με τη νίκη της εθνικής ομάδας να ξεκινάει από το 1.43 και να φτάνει το 1.47. Η αντίστοιχη της Γερμανίας ξεκινάει από το 2.75 και φτάνει έως το 3.32.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εάν η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής Γερμανίας, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Ισπανία – Φινλανδία. Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι Γαλλία – Ιταλία (14/9, 18:15) και Σλοβενία – Πολωνία (14/9, 21:30).

Οσον αφορά στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, η Εθνική ομάδα προβάλλεται ως το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στη φετινή διοργάνωση. Η απόδοση για να κατακτήσει το Eurobasket η Εθνική κινείται από το 2.50 έως το 2.75, με την Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς να είναι το δεύτερο φαβορί και να «παίζεται» από το 2.70 έως το 3.20. Τρίτο φαβορί είναι η Γαλλία, η οποία προσφέρεται από 7.00 έως 8.50.

Αναλυτικά οι αποδόσεις:

Πάντα πρώτο φαβορί η Εθνική:

Σε όλες τις εταιρίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ