Ανανέωσε ο Αρσενόπουλος στον Ιωνικό για ένα χρόνο

Ανανέωσε ο Αρσενόπουλος στον Ιωνικό για ένα χρόνο

Για ακόμα μία σεζόν ο Νίκος Αρσενόπουλος θα φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας της Νίκαιας.

Παίκτης του Ιωνικού θα είναι ο Νίκος Αρσενόπουλος και για την νέα σεζόν (2022/23). Ο 22χρονος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα της Νίκαιας, η οποία έκανε γνωστή την είδηση μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

Την περσινή σεζόν (2021/22) ο νεαρός γκαρντ στην Basket League είχε κατά μέσο 7.1 πόντους και 1.4 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, ενώ είχε ποσοστό 37,8% στα τρίποντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Κάτοικος Νίκαιας για ακόμη μία σεζόν θα παραμείνει ο Νίκος Αρσενόπουλος, με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 19 Μαϊου 2000) Έλληνας γκαρντ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, όπου αγωνίστηκε για μία διετία (σ.σ. 2016-2018).

Εκεί κατέκτησε το Πρωτάθλημα Εφήβων, όντας ο MVP της διοργάνωσης, ενώ αποτέλεσε και μέλος της κορυφαίας πεντάδας.

Μετέπειτα αγωνίστηκε στο Ψυχικό, για να επιστρέψει το 2019 στους «ερυθρόλευκους», με σκοπό να βοηθήσει την αναπτυξιακή ομάδα.

Ακολούθησε η παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου, από όπου και μετακόμισε στον Πλάτωνα για χάρη του Ιωνικού.

Την περασμένη χρονιά κατέγραψε 19 συμμετοχές με μ.ο. 7,1 πόντους ανά παιχνίδι. Ο Νίκος Αρσενόπουλος είναι έτοιμος να συνεχίσει να προσφέρει και φέτος τις υπηρεσίες του υπό τις οδηγίες του Άγγελου Τσίκληρα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ