ΟΦΗ – Απόλλων Λάρισας 4-0

ΟΦΗ – Απόλλων Λάρισας 4-0

Ο ΟΦΗ τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο, στο δεύτερο όμως, έκανε πάρτι απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, επικρατώντας με 4-0.

Πολύ εύκολο έργο είχε ο ΟΦΗ απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας και με το ευρύ 4-0, παρέμεινε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Φυσικά, η υπόθεση άνοδος έχει ξεκαθαρίσει, όμως πλέον οι Κρητικοί θέλουν να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα, καθώς είναι θέμα γοήτρου.

Το σκορ άνοιξε στο 47′. Ο Κοέλιο έκανε την σέντρα από δεξιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Βουό έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το γκολ, τα πόδια των παικτών του Νίκου Παπαδόπουλου λύθηκαν. Το 2-0 έγινε στο 50′ όταν ο Κουτσιανικούλης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, με τον Μάνο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όντας αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή του Απόλλωνα.

Το 3-0 έγραψε και πάλι ο Πάτρικ Βουό, με ωραία κεφαλιά μετά από σέντρα του Μπολάκη. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Μάνος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση.

Μετά από αυτή τη νίκη, ο ΟΦΗ βρίσκεται στους 74 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας στους 43 και στο +7 από τον 13ο Αιγινιακό.

Οι συνθέσεις
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μαχαίρας, Παπαστεριανός (77’ Κοντογιάννης), Ντίνας (46’ Κοέλιο), Κουτσιανικούλης (70’ Νοικοκυράκης), Μάνος, Βουό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Λαμπίρης, Σκούπρα (83’ Χαραλαμπόπουλος), Β.Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Λίταινας, Ιβανίδης, Μαυριάς (57′ Καμπέρης), Σουλίδης, Γαρυφαλλόπουλος (57’ Κανούλας), Τσιλούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ