Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση στα πράσινα για τον Πάλμερ – Μπράουν

Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση στα πράσινα για τον Πάλμερ – Μπράουν

Την πρώτη του προπόνηση έκανε σήμερα (04/08) το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, ο Αμερικανός στόπερ Πάλμερ - Μπράουν.

Ένα νέο πρόσωπο είχε η σημερινή (04/08) προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς για πρώτη φορά προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του ο αμερικανός στόπερ Έρικ Πάλμερ – Μπράουν.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντίκος βρέθηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» και γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Σλοβενία 88-77 : Αποθέωση για την Εθνική, συγκίνηση για τον Γκάλη και 2×2 απέναντι στην Σλοβενία

Το γεγονός πως τέθηκε κατευθείαν στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει πως δεν υστερεί σε επίπεδο φυσικής κατάστασης σε σχέση με τους νέους του συμπαίκτες καθώς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα που ακολούθησαν και οι συμπαίκτες του. Οπότε ακόμη κι απ’ το ερχόμενο ματς με τη Μαρσέιγ, ο Γιοβάνοβιτς αν θέλει μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό ακολούθησε ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ήταν ουσιαστικά κι ο μοναδικός απόντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ