Κοέλιο : «Δεν έχω λάβει κανέναν μισθό από τον ΟΦΗ»

Κοέλιο : «Δεν έχω λάβει κανέναν μισθό από τον ΟΦΗ»

Αιχμές κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Πορτογάλο, ο οποίος υποστήριξε οτι δεν έχει λάβει το παραμικρό ποσό από τη στιγμή που υπέγραψε στην ομάδα της Κρήτης.

Αποκαλύψεις όσον αφορά το θέμα των πληρωμών στον ΟΦΗ, έκανε ο Ζοσέ Κοέλιο, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στη γνωστή εφημερίδα «Record».

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, από τότε που ήρθε στους Κρητικούς (ανακοινώθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 2018) δεν έχει λάβει ούτε μισθό, υπογραμμίζοντας πως η διοίκηση δεν τήρησε τις υποσχέσεις της.

«Δεν έχω λάβει κανένα μισθό από τότε που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Η διοίκηση υποσχέθηκε πολλά, αλλά ποτέ δεν εκπληρώθηκε τίποτα. Η επιθυμία μου τώρα είναι να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και ελπίζω να έχω πρόταση», σημείωσε αρχικά.

Συνεχίζοντας ο 28χρονος ποδοσφαιριστής θέλησε να ευχαριστήσει τον σύνδεσμο ποδοσφαιριστών που πλήρωσε το ταξίδι του για την επιστροφή στην πατρίδα του: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για την ταχύτητα με την οποία έδρασαν. Αν δεν ήταν αυτοί, δεν ξέρω πώς θα μπορούσα να επιστρέψω στην Πορτογαλία.

Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκαν να μου πληρώσουν το ταξίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κοέλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ