Winmasters.gr : Θα χορέψουν στον ρυθμό της… samba οι Ελβετοί;

Winmasters.gr : Θα χορέψουν στον ρυθμό της… samba οι Ελβετοί;

Βραζιλία-Ελβετία με πάνω από 200 αγορές!

Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Η Βραζιλία μπαίνει… φουριόζα στα γήπεδα της Ρωσίας με σκοπό να πάρει το αίμα της πίσω για το χαμένο τρόπαιο στα μέρη της 4 χρόνια πριν! Πρώτο υποψήφιο θύμα η φιλόδοξη Ελβετία, η οποία προφανώς και δεν θα κάτσει να παρακολουθεί απλά τον Νεϊμάρ και την παρέα του να αλωνίζουν γύρω από τη μικρή της περιοχή!

Όπως πάντα, η winmasters.gr θα καλύψει και αυτή τη μεγάλη πρεμιέρα της Βραζιλίας με μια τεράστια γκάμα στοιχηματικών επιλογών που ικανοποιεί τις ορέξεις των φανατικών ποδοσφαιρόφιλων! Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, όλα τα εγγεγραμμένα θα έχουν την ευκαιρία να βρουν πλήθος αγορών για Ημίχρονα, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, Παίκτες, Κόρνερ και Κάρτες, έχοντας πάντα τη δυνατότητα για γρήγορες αγορές (fast markets)* και cash out*!

Και ως συνήθως, τα ειδικά στοιχήματα* κλέβουν την παράσταση και βρίσκονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις*! Θα κερδίσει πέναλτι* μια ομάδα; Και αν ναι, θα μπει γκολ; Η μήπως θα χαθεί* αυτό το πέναλτι; Το πολλαπλό σκορ 2-1. 3-1, 4-1* είναι ρεαλιστικό; Μεγάλη λίστα για υποψήφιους σκόρερ*! Θα σκοράρει κάποιος παίκτης 2 ή περισσότερα γκολ*; Θα σκοράρει ο Νεϊμάρ*; Και με ποιο τρόπο*;
Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ