Δεν παίζει κόντρα στο Μεξικό ο Μαρσέλο

Δεν παίζει κόντρα στο Μεξικό ο Μαρσέλο

Τη θέση του μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης στη βασική ενδεκάδα θα πάρει ο Φελίπε Λουίς της Ατλέτικο Μαδρίτης – Τα πλάνα του Τίτε για τη μάχη με τους Μεξικανούς.

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Βραζιλία στην αναμέτρηση με το Μεξικό, για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς ο Μαρσέλο δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και τέθηκε νοκ-άουτ από το αυριανό παιχνίδι.

Ο Βραζιλιάνος μπακ τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων με τη Σερβία και τις τελευταίες ημέρες έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο. Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού τιμ της Σελεσάο, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα βρίσκεται στον πάγκο.

Τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Βραζιλίας θα πάρει ο Φιλίπε Λουίζ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία του Μαρσέλο. Ο τεχνικός της Βραζιλίας μετά το τέλος της προπόνησης της Κυριακής ανακοίνωσε την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στο παιχνίδι με το Μεξικό.

Συγκεκριμένα, ο Τίτι θα παρατάξει την Βραζιλία με την εξής 11άδα: Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίζ, Κασεμίρο, Παουλίνιο, Κοουτίνιο, Ουίλιαν, Νεϊμάρ και Γκάμπριελ Ζεσούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ