Επιστρέφει στην Εθνική Περού ο Ζαμπράνο

Επιστρέφει στην Εθνική Περού ο Ζαμπράνο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της περουβιανής ιστοσελίδας larepublica o ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα, πρόκειται να συμπεριλάβει στην αποστολή για τα παιχνίδια μπαράζ κόντρα στην Νέα Ζηλανδία τον Κάρλος Ζαμπράνο. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που είναι πλέον βασικό στέλεχος της ενδεκάδας του Δικεφάλου και βρίσκεται μια… ανάσα από την επιστροφή του στους «Ίνκας». Όπως αναφέρει […]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της περουβιανής ιστοσελίδας larepublica o ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα, πρόκειται να συμπεριλάβει στην αποστολή για τα παιχνίδια μπαράζ κόντρα στην Νέα Ζηλανδία τον Κάρλος Ζαμπράνο.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός που είναι πλέον βασικό στέλεχος της ενδεκάδας του Δικεφάλου και βρίσκεται μια… ανάσα από την επιστροφή του στους «Ίνκας».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Γκαρέκα έχει στα πλάνα του για το πρώτο παιχνίδι στο Γουέλιγκτον, να πάρει μια αποστολή 40 (!) παικτών μαζί του, ωστόσο ο Αργεντινός τεχνικός τον προορίζει για το βασικό σχήμα, μαζί με τον Αλμπέρτο Ροντρίγκες της Ουνιβερσιτάριο.

Ο Ζαμπράνο μετράει με την φανέλα της εθνικής Περού 43 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και τρία γκολ. Ο τελευταίος του αγώνας με τους «Ίνκας» ήταν στις 25 Μαρτίου 2016, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βενεζουέλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ