Βοσνιάδης: «Να μας επιτρέπουν να παίρνουμε ό,τι αξίζουμε στο γήπεδο»

Βοσνιάδης: «Να μας επιτρέπουν να παίρνουμε ό,τι αξίζουμε στο γήπεδο»

Ο προπονητής του Ηρακλή μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από την Κέρκυρα, στηρίζοντας την ομάδα του και αφήνοντας αιχμές για εξωγενείς παράγοντες που εμποδίζουν τον Ηρακλή να πάρει αυτό που αξίζει.

Μετά τον διασυρμό από τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδος με 6-1, ο Ηρακλής έχασε εκτός έδρας και από την Κέρκυρα με τον προβληματισμό να μεγαλώνει στις τάξεις του Γηραιού. Ο Αλέκος Βοσνιάδης όμως στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα από τη διάθεση και την προσπάθεια των παικτών του, αφήνοντας ωστόσο αιχμές για εξωγενείς παράγοντες που εμποδίζουν τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων, που διεκδικούν την άνοδο. Αγωνιστήκαμε όπως πρέπει, με πείσμα και δύναμη, είχαμε τις ευκαιρίες και την κατοχή και δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Στην πρώτη κακή στιγμή μας, μια απίστευτη εκτέλεση από τον Σιατραβάνη, έφερε το γκολ για την Κέρκυρα. Είναι από τα ματς που «στραβώνουν» με το ένα γκολ.

Μετά από αυτό, προσπαθήσαμε να παίξουμε, τουλάχιστον για να ισοφαρίσουμε, αλλά ήταν αδύνατο να παιχθεί παιχνίδι, με τις συνεχείς  διακοπές και καθυστερήσεις, εφόσον φτάσαμε στο σημείο να διακόπτεται ο αγώνας, χωρίς καν εντολή του διαιτητή.

Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε για τη συνέχεια, εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, διαθέτουμε ένα καλό σύνολο και χρειαζόμαστε ηρεμία για να προχωρήσουμε. Απλώς, θα πρέπει να μας επιτρέπουν να παίρνουμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι αξίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ