Βεργέτης : «Έξι ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο, στα μισά θα καταλάβουμε αν θα τα καταφέρουμε»

Βεργέτης : «Έξι ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο, στα μισά θα καταλάβουμε αν θα τα καταφέρουμε»

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε για τις πιθανότητες της Δόξας Δράμας να πάρει την άνοδο ανάμεσα στις «πέντε με έξι ομάδες» που θα τη διεκδικήσουν και αναφέρθηκε στο χρονικό σημείο που περιμένει για να κατανοήσει αν η ομάδα του είναι σε θέση να πετύχει το στόχο της.

Ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis της Θεσσαλονίκης για τις πιθανότητες της Δόξας Δράμας να πάρει την άνοδο ανάμεσα στις «πέντε με έξι ομάδες» που θα τη διεκδικήσουν και αναφέρθηκε στο χρονικό σημείο που περιμένει για να κατανοήσει αν η ομάδα του είναι σε θέση να πετύχει το στόχο της. «Είναι πολύ νωρίς να βγάλεις από τώρα κομπιουτεράκια και να κάνεις υπολογισμούς», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το δυνατό ξεκίνημα της Δόξας:

«Προέχει πάντα το αποτέλεσμα. Εμείς πέρα από τους βαθμούς είχαμε στο μεγαλύτερο διάστημα των δυο παιχνιδιών με Τρίκαλα και Βόλο και καλή εμφάνιση. Είναι πολύ νωρίς να βγάλεις από τώρα κομπιουτεράκια και να κάνεις υπολογισμούς. Εμείς πρέπει να δούμε τι λάθη κάνουμε και να ασχοληθούμε μ’ αυτά για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Πέντε με έξι ομάδες θα παλέψουν για την άνοδο. Ο Βόλος είναι δυνατός, φιλόδοξος με ποιοτικό ρόστερ και θα είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League».

Για τους στόχους:

«Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε την ομάδα στο επίπεδο που θέλουμε, να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς, να δούμε πού θα είμαστε στα μισά του πρωταθλήματος και να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα στη Super League.

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και έκανα μια παράκληση στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Βόλο να είναι κοντά και στα δύσκολα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ