Άρης: Ανέβασαν ρυθμό Ντιγκινί και Μαρτίνες

Άρης: Ανέβασαν ρυθμό Ντιγκινί και Μαρτίνες

Οι δυο παίκτες έβγαλαν μεγάλο μέρος της σημερινής (11/12) προπόνησης του Άρη.

 

Ευχάριστα ήταν τα νέα από τη σημερινή (11/12) πρωινή προπόνηση του Άρη που πραγματοποιήθηκε ενόψει του σαββατιάτικου εντός έδρας παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό (15/12, 7 μ.μ.). Οι Νικολάς Μαρτίνες και Νικολά Ντιγκινί, που τις προηγούμενες μέρες ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα, πήραν μέρος σε μεγάλο κομμάτι των ομαδικών ασκήσεων.

Επιπλέον, έγινε γνωστό πως ο Μίτζεν Μπάσα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τη Λαμία, και ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ 19, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, κλήθηκε στην εθνική Νέων για φιλικό με την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα της Ιταλίας.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (15/12, 19:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Οι Νίκο Μαρτίνες και Νικολά Ντιγκινί ανέβασαν ρυθμό και αμφότεροι ακολούθησαν μεγάλο μέρος της σημερινής προπόνησης.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο “Δασυγένειο”).

* Ο Μίτζεν Μπάσα, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μας, θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία, στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής.

* Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ 19 του ΑΡΗ, Παναγιώτης Τσαγκαλίδης, κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα Νέων Κ 18 για προπονήσεις και για το φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο ηλικιακά αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ιταλίας, που θα διεξαχθεί στην Τιρένια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ