Τελειώνουν οι Καλτσάς και Χασομέρης από τον Ηρακλή, θέλει Αθανασιάδη ο Ρόκα

Τελειώνουν οι Καλτσάς και Χασομέρης από τον Ηρακλή, θέλει Αθανασιάδη ο Ρόκα

Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα έχει εισηγηθεί στη διοίκηση του Ηρακλή την απόκτηση του τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αθανασιάδη, τη στιγμή που οι Νίκος Καλτσάς και Δημήτρης Χασομέλης βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου.

Μετά την αντικατάσταση (και) του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από τον Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, ο Ηρακλής έχει πάρει την απόφαση να αποδεσμεύσει και αρκετούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων είχαν σημαντικό ρόλο στο Κυανόλευκο ρόστερ κατά τους πρώτους μήνες της σεζόν.

Δύο εξ αυτών είναι οι Νικος Καλτσάς και Δημήτρης Χασομέρης, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί για την πρόθεση της διοίκηση του Γηραιού και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τις λύσεις των συμβολαίων τους. Μάλιστα, ο Χασομέρης βρίσκεται κοντά στην επιστροφή στον Απόλλωνα Πόντου, απ’ όπου και τον απέκτησε η ομάδα της Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι. Το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές θα αντικατασταθούν μέσω νέων μεταγραφών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι υποψήφιοι.

Παράλληλα, στον Ηρακλή θεωρείται βέβαιη η απόκτηση τερματοφύλακα, αφού είναι εξίσου δεδομένη η αποχώρηση του Γιώργου Αμπάρη. Ο Ρόκα έχει προτείνει την περίπτωση του 25χρονου τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργου Αθανασιάδη, τον οποίο γνωρίζει από τη συνύπαρξή τους στον Πανθρακικό. Ο Έλληνας γκολκίπερ αποτελεί την εναλλακτική λύση του Νίκου Παπαδόπουλου στους Αρκάδες και δεν αποκλείεται να δώσει θετική απάντηση σε περίπτωση πρότασης από τους Κυανόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ