Πλατέλλας : Ανέβασε ρυθμούς και ελπίζει για τη Δράμα

Πλατέλλας : Ανέβασε ρυθμούς και ελπίζει για τη Δράμα

Αυξήθηκαν οι πιθανότητες συμμετοχής του Ελληνα επιθετικού στο σημαντικό παιχνίδι με τη Δόξα στην Δράμα για την 7η αγωνιστική της Football League.

Το παλεύει ο Βαγέλλης Πλατέλλας προκειμένου να καταφέρει να αγωνιστεί στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, την προσεχή Κυριακή (10/12, 15:00).

Στην προπόνηση της Πέμπτης (7/12) ο Ελληνας μεσοπιθετικός και συμμετείχε σε ένα μέρος της κανονικής προπόνησης. Ετσι οι πιθανότητες να καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Σπανού αυξήθηκαν σημαντικά. Βεβαίως τα πάντα θα κριθούν στις δύο τελευταίες προπονήσεις, την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο.

Εξάλλου οριστικά νοκ-άουτ τέθηκε ο Τζανακάκηςς καθώς δεν έχει βγάλει ακόμα τα ράμματα που του έχουν γίνει στο γόνατο. Ετσι ο Ελληνας δεξιός μπακ ακολούθησε και σήμερα ατομικό, όπως άλλωστε και ο Λούκα Μιλούνοβιτς.

Οσον αφορά τους υπόλοιπους, προπονήθηκαν κανονικά, μία φορά στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τέλος, την Παρασκευή (8/12), το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Αρη περιλαμβάνει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

* H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι την Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί Media Day ενόψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας. Η Media Day θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης στις 14:00 και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα μιλήσει ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ