Λίλαρντ: «Μένω για να τελειώσω ότι άρχισα»

Λίλαρντ: «Μένω για να τελειώσω ότι άρχισα»

Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ πρόσφατα υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς, δηλώνοντας αιώνια πιστός στην πόλη και την ομάδα του Πόρτλαντ.

Σε μια εποχή όπου ο επαγγελματισμός, το κυνήγι του μέγιστου κέρδους και το πάθος για ένα δαχτυλίδι κυριαρχούν και διαμορφώνουν συμμαχίες στο ΝΒΑ, κάποιοι παραμένουν πιστοί στην ομάδα που τους ανέδειξε, σε μια πιο old school νοοτροπία.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο 29χρονος γκαρντ, ολοκλήρωσε αισίως την 7η σεζόν του στη Λίγκα, οδηγώντας την ομάδα του στην πιο επιτυχημένη πορεία των τελευταίων χρόνων στο ΝΒΑ, όπου έφτασαν στα τελικά της Δύσης, χάνοντας από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Λίλαρντ έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους γκαρντ του πρωταθλήματος έχοντας κατά μέσο όρο 23.5 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ σε σύνολο 549 παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκε ως βασικός σε όλα τα ματς με 36.3 λεπτά συμμετοχής.

Πολλές φορές φαίνεται να παλεύει μόνος του και να… χαραμίζει το ταλέντο του στο Πόρτλαντ, αλλά αυτός υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 196 εκατ. δολαρίων δεσμεύοντας το μέλλον του στην ομάδα μέχρι το 2025.

Μιλώντας για την απόφασή του αυτή στον Τζέισον Κουίκ του The Athletic ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω επενδύσει τόσα πολλά στη σχέση μου με το Πόρτλαντ. Όχι μόνο εντός παρκέ, αλλά κι εκτός. Το ίδιο έχουν κάνει πολλοί και με εμένα, οπότε είμαι δεσμευμένος. Το ίδιο ισχύει και με την ομάδα. Έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο, πολλή σκληρή δουλειά, πολλές ήττες, γενικά πολλά σε πράγματα στα οποία έχω υπάρξει μέρος και θέλω να φέρω σε πέρας την αποστολή. Θέλω να είμαι εδώ μέχρι τέλους για να μπορέσω να σιγουρέψω πως θα τελειώσω ό,τι έχω αρχίσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ