Εργοτέλης : Στήριξη στον Γκώνια μέχρι τέλους

Εργοτέλης : Στήριξη στον Γκώνια μέχρι τέλους

Ο Εργοτέλης παραμένει η μοναδική ομάδα της Football League που δεν έχει πάρει νίκη, όμως, ο Τάκης Γκώνιας απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της διοίκησης του συλλόγου.

Ούτε μία, ούτε δύο. Αλλά μετά από οκτώ αγωνιστικές στη Football League ο Εργοτέλης, παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει ακόμη πανηγυρίσει νίκη.

Οι Ηρακλειώτες παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο, όμως, τα πολλά κενά που έχουν στην άμυνα τους έχουν στερήσει αρκετούς πόντους, με αποτέλεσμα μετά και το εντός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, να μετράνε μόλις τρεις βαθμούς.

Άλλοι και άλλοι προπονητές θα είχαν κουνήσει μαντήλι προ πολλού. Όχι όμως και ο Τάκης Γκώνιας. Ο Έλληνας τεχνικός νιώθει την πίεση που υπάρχει, αφού η ομάδα είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα, όμως, η διοίκηση του Εργοτέλη φαίνεται πως συνεχίζει να πιστεύει στο έργο του και τις δυνατότητές του.

Γι’ αυτό το λόγο και παραμένει στον πάγκο του κρητικού συλλόγου μέχρι και σήμερα, ετοιμάζοντας την ομάδα του για το εκτός έδρας ματς για το Κύπελλο απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας.

Στήριξη μέχρι πότε;

Είπαμε πως η διοίκηση του Εργοτέλη πιστεύει στον Τάκη Γκώνια. Το ίδιο και ο Γκώνιας στους παίκτες του. Όμως το σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων μέχρι πότε θα συνεχιστεί;

Οι άνθρωποι του κρητικού συλλόγου για την ώρα δεν έχουν πρόθεση να τον διώξουν. Όμως εκείνος μέχρι πότε θα βλέπει τη δουλειά του να μην αποδίδει καρπούς; Μέχρι πότε θα βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι, παρά το γεγονός πως παίζουν επιθετικά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα;

Ο ίδιος δείχνει να έχει πίστη στο πλάνο του. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνάνε και δεν έρχεται κάποια νίκη για τον Εργοτέλη η πίεση ολοένα και αυξάνεται. Άρα; Ποια είναι η λύση σε τέτοιες περιπτώσεις; Η παραίτηση.

Αν οι Κρητικοί δεν επικρατήσουν ούτε την Τετάρτη (20/12) στο Κύπελλο, τότε δεν αποκλείεται αργά ή γρήγορα να υπάρχουν εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ