Γυναίκες αφηγούνται πως ανακάλυψαν την απιστία του συντρόφου τους

Γυναίκες αφηγούνται πως ανακάλυψαν την απιστία του συντρόφου τους

Είτε κάνει συζητήσεις στο Facebook με άγνωστες, είτε μιλάει ακόμα με την πρώην του, είτε ανακάλυψες ότι είσαι το τρίτο πρόσωπο και η γυναίκα του είναι έγκυος, όλες οι ιστορίες είναι το ίδιο σοκαριστικές και είναι λογικό να σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν θα εμπιστευτείς ποτέ ξανά κανέναν (σημείωση: και οι γυναίκες απατούν, απλά ξέρουν να το κρύβουν λίγο καλύτερα).

Μερικές από τις θλιβερές ιστορίες απιστίας θα σε κάνουν τσαντιστείς αρκετά, όπως η γυναίκα που ανακάλυψε ότι ο σύντροφος της ήταν άπιστος επειδή μύρισε τα «υγρά» μιας άλλης γυναίκας επάνω του. Ίσως να μπορεί να γίνει και χειρότερο, ίσως και όχι.

 Μύρισα τα υγρά μιας άλλης.
 «Εκείνος είχε πάει με άλλη και δεν είχε φροντίσει να κάνει μπάνιο μετά. Πήγα του κάνω στοματικό σεξ και απλά μύρισα κάτι διαφορετικό εκεί κάτω. Αντί για σεξ κόντεψα να κάνω φόνο».

Άφησε έγκυο μια άλλη γυναίκα.

«Με πήρε η πρώην κοπέλα του, να μου ανακοινώσει ότι περίμενε το παιδί τους. Ο γιός μας ότι είχε συμπληρώσει το πρώτο του έτος».

Τα ξαναβρήκε με την πρώην του και δεν μου το είπε!

«Κάποια στιγμή σταμάτησε να απαντά στα τηλέφωνα και στα μυνήματα μου. Μετά από 2 εβδομάδες δίχως απάντηση,  με πήρε τηλέφωνο η πρώην του και με ενημέρωσε ότι τα είχαν ξαναβρεί εδώ και κάτι μήνες!»

Πήγε επίσκεψη στη μητέρα του με μια άλλη γυναίκα.

«Όταν τελείωσε το εξάμηνο στη σχολή επισκέφθηκε τη μητέρα του. Είχαμε σχέση από απόσταση σχεδόν τρία χρόνια και μετά από την επίσκεψη, θα ερχόταν να μείνουμε μαζί. Για αρκετό καιρό είχα προαίσθημα ότι με απατούσε με κάποια από τη σχολή του, αλλά μια κοινή μας γνωστή με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Όσο λοιπόν βρισκόταν στη μητέρα του, μπήκα στο προφίλ της κοπέλας που υποψιαζόμουν, η οποία είχε ανεβάσει φωτογραφίες από το σπίτι της μητέρας τους όπου βρισκόντουσαν μαζί. Έλεος!»

Φιλούσε την συνάδελφο του μέσα στον κόσμο.

«Αποφάσισα να του πάω φαγητό στη δουλειά και απλά τον έπιασα σε ένα διάδρομο να φιλάει τη συνάδελφο του».

Με απάτησε με την αδερφή μου.

«Όταν χώρισα τον σύζυγο μου και έλεγα στην αδερφή μου ότι σκέφτομαι να τα ξαναβρώ μαζί του, εκείνη δεν έκανε το παραμικρό σχόλιο. Πάντα έκαναν πλάκα μεταξύ τους στο τραπέζι καθόλη τη διάρκεια του γάμου μας, ότι είχε παντρευτεί τη λάθος αδερφή. Τα Χριστούγεννα η αδερφή μου και εγώ τσακωθήκαμε και μου είπε ότι φταίει η προσωπικότητα μου που χάλασε ο γάμος μου και τότε άρχισα να πιστεύω, ότι ήξερε πολλά περισσότερα για τα προβλήματα μας από όσα της είχα πεί.

Γνώριζα ότι κρατούσε ημερολόγιο, οπότε όταν όλοι ήταν απασχολημένοι μπήκα στο δωμάτιο της και το διάβασα. Ανακάλυψα ότι ο σύζυγος μου είχε μείνει στο πατρικό μου ενώ έλειπα για δουλειά και πως οι δυό τους είχαν βγεί έξω βόλτα. Δεν ανέφερε πολλές λεπτομέρειες παρά μόνο ότι φιληθήκανε, αλλά ήξερα όμως ότι οι υποψίες μου ήταν αληθινές. Κατάλαβα ότι ο γάμος μου είχε τελειώσει και πως δεν υπήρχε γυρισμός.

Τον αντιμετώπισα, κατηγόρησε εκείνη και εκείνη αντίστοιχα εκείνον. Αργότερα ανακάλυψα ότι όχι μόνο γνώριζαν καλά τι έκαναν, αλλά η αδερφή μου το είχε πεί στη μητέρα μου και είχαν αποφασίσει να μην μου το πούν για να μην πάρει παραπάνω διαστάσεις το θέμα».

Έψαξα το κινητό του ενώ ήμασταν διακοπές με τους γονείς του.

«Είχα ένα πολύ παράξενο προαίσθημα. Έκανα αυτό που δεν έπρεπε και κοίταξα το τηλέφωνο του ενώ βρισκόταν στο μπάνιο. Είχε πάει με άλλη! Δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί πολύ απλά θα φεύγαμε σε 2 μέρες. Ήταν ένα μαρτύριο».

Με απατούσε με δύο παράλληλα, εκείνες αποφάσισαν να μου το ανακοινώσουν και τον αντιμετωπίσαμε και οι τρείς μαζί.

Με απατούσε με τις δύο πρώην του. Ανακάλυψαν η μία για την άλλη και μετά έμαθαν για την ύπαρξη μου. Σκοπός του ήταν να χωρίσει τις δύο από εμάς για να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Με κάλεσε και μου ανακοίνωσε ότι χωρίζουμε, κάλεσε και την άλλη να της ανακοινώσει το ίδιο. Τότε εμφανίστηκε η τρίτη και τον αντιμετωπίσαμε όλες μαζί. Τις γνώριζα προσωπικά από πριν αλλά δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε πίσω από την πλάτη μου. Δεν ήθελαν να με πληγώσουν αλλά να μάθω την αλήθεια για να προστατέψω τον εαυτό μου. Μέχρι σήμερα διατηρώ φιλικές σχέσεις μαζί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ