Παναθηναϊκός: Η… μετά Μακέντα εποχή, η επένδυση σε Περέα και ο δάσκαλος Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Η… μετά Μακέντα εποχή, η επένδυση σε Περέα και ο δάσκαλος Καρλίτος

Με τον Φεντερίκο Μακέντα να σκέφτεται ήδη το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός... προωθεί τον Χουάν Χοσέ Περέα και σκοπεύει να επενδύσει πάνω του, δίνοντας του ευκαιρίες πίσω (και πλάι) στον Καρλίτος.

To10.gr με αναλυτικό ρεπορτάζ αποκάλυψε όλα τα δεδομένα για το θέμα του Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός… άνοιξε το θέμα της αποχώρησής του από την Ελλάδα με δηλώσεις που έκανε σε βρετανικό Μέσο και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να του βάλει πωλητήριο προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία του, αφού του χρόνου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του παίκτη και κινδυνεύει να τον χάσει τσάμπα. Από τη στιγμή, μάλιστα, που οι απαιτήσεις του Ιταλού επιθετικού δεν πρόκειται να ικανοποιηθούν από τον Παναθηναϊκό, όλα δείχνουν διαζύγιο.

Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός αν επιβεβαιωθούν τα έως τώρα δεδομένα και δεν υπάρχει Μακέντα στην επόμενη μέρα; Η πρώτη κίνηση θα είναι η… επένδυση στον Χουάν Χοσέ Περέα. Ένα παιδί μόλις 20 ετων, που έδειξε πολλά καλά στοιχεία τη φετινή σεζόν, αποτέλεσε σίγουρα μία από τις… καλές μεταγραφές του Παναθηναϊκού και σίγουρα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ένας επιθετικός που αν δουλευτεί, μπορεί να προσφέρει πολλά τα επόμενα χρόνια.

Τρία γκολ σε 17 συμμετοχές είχε ο Κολομβιανός, ερχόμενος από τον πάγκο στα περισσότερα παιχνίδια και κερδίζοντας με ευκολία τη… μάχη του δεύτερου επιθετικού από Καμπετσή και Βέργο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Και σε αυτή τη θέση αναμένεται να μείνει και την επόμενη σεζόν.

Ανεξαρτήτως από το αν ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση φορ (το πιθανότερο είναι πως θα αναζητήσει επιθετικό το καλοκαίρι), ο Περέα έχει κερδίσει με την παρουσία του την εμπιστοσύνη του Δώνη. Και έχει βγάλει το όνομά του από κάθε είδους συζήτηση για αποχώρησή του ή για δανεισμό του.

Η δε παρουσία του Καρλίτος στην ομάδα αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη που θέλουν από τον Παναθηναϊκό να έχει ο Περέα. Ο Ισπανός είναι ένας έμπειρος και σπουδαίος φορ, αλλά κυρίως πρόκειται για έναν εξαιρετικό γκολτζή. Και στο πλάι του ο Περέα μπορεί να μάθει πολλά, όπως κάνει ήδη το διάστημα που βρίσκεται ο Καρλίτος στην ομάδα.

Οι δυο τους έχουν παίξει σε αρκετά οικογενειακά διπλά μαζί στην επίθεση, με τον Καρλίτος πολλές φορές να παίρνει τον ρόλο του… δασκάλου προς τον 20χρονο Κολομβιανό, ο οποίος αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τον Παναθηναϊκό. Και γι’ αυτό επενδύουν σε αυτόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ