Σπουδαία κίνηση από Άιντραχτ: Θα παίξει με φανέλα #BlackLivesMatter κόντρα στην Μπάγερν (pic)

Σπουδαία κίνηση από Άιντραχτ: Θα παίξει με φανέλα #BlackLivesMatter κόντρα στην Μπάγερν (pic)

Απαντες στον χώρο του αθλητισμού λένε «όχι» στον ρατσισμό, με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να αγωνίζεται με φανέλα #BlackLivesMatter κόντρα στους Βαυαρούς.

Συνεχίζονται στον ποδοσφαιρικό κόσμο οι ηχηρές και ξεχωριστές διαμαρτυρίες για τα δικαιώματα και τα φαινόμενα ρατσισμού, μετά την δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, από αστυνομικό στις ΗΠΑ.

Απόψε (10/6), η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου σε μια μονομαχία για μια θέση στον τελικού του γερμανικού κυπέλλου, με τους «αετούς» να προχωρούν σε μια σπουδαία πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση κόντρα στους Βαυαρούς, οι παίκτες του Άντολφ Χίτερ θα αγωνιστούν, έχοντας στη φανέλα τους το μήνυμα #BlackLivesMatter. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια εξαιρετική και ξεχωριστή κίνηση από τη γερμανική ομάδα, που δείχνει τον… δρόμο και στις υπόλοιπους συλλόγους.

«Κάθε μέρα: να ακούς, να καταλαβαίνεις, να αναρωτιέσαι, να ενεργοποιείσαι, να ανοίγεις το στόμα σου, να παλεύεις για ανοχή και διαφορετικότητα. Να νικάς τον ρατσισμό», το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση από τους «αετούς» της Φρανκφούρτης.

Δείτε τη φανέλα και το πολύ όμορφο μήνυμα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ