Angelina Jolie: Η σωστή απόφαση για τα παιδιά της με τον Brad Pitt

Angelina Jolie: Η σωστή απόφαση για τα παιδιά της με τον Brad Pitt

Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί.

Όσος καιρός κι αν περάσει, η Angelina Jolie κι ο Brad Pitt πάντα θα μνημονεύονται μαζί και τα ονόματά τους θα στέκονται το ένα δίπλα στο άλλο. Τα παιδιά που απέκτησαν θα είναι ένας λόγος που αυτό θα συμβαίνει και που θα διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους, ωστόσο είναι με διαφορά ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια που έχουν περάσει ποτέ από το Hollywood. Σε κάθε τους κοινή εμφάνιση, το μόνο που μπορούσες να πεις ήταν «dream couple».

Το 2016, όμως, έφτασαν τα νέα για τον χωρισμό τους. Όλος ο πλανήτης βρέθηκε σοκ. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό το φαινομενικά τέλειο ζευγάρι θα ακολουθούσε χωριστούς δρόμους, αλλά η πραγματικότητα τους διέψευσε.

Από τότε, έχουν ακολουθήσει πολλά. Φήμες περί τσακωμών, κόντρες μεταξύ τους και με τα παιδιά και κάθε είδους νέο σχετικό με τις ζωές τους. Ευτυχώς, το τελευταίο διάστημα, τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα και να έχει βρεθεί κάποιος κοινός τρόπος πλεύσης που να διευκολύνει τη συνύπαρξη για χάρη των παιδιών τους.

Με την έλευση της καραντίνας, όμως, προστέθηκαν κι άλλα στο «πιάτο» τους. Μία τόσο πρωτόγνωρη κατάσταση ήταν πλήρως εξοπλισμένη να επηρεάσει τα παιδιά και την ψυχολογία τους, γι’ αυτό και η Angie αποφάσισε να δράσει.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στο Βρετανικό Harper’s Bazaar:

«Όπως οι περισσότεροι γονείς, εστιάζω στο να μένω ήρεμη, ώστε τα παιδιά μου να μη νιώθουν άγχος και από εμένα επιπλέον με όλα αυτά για τα οποία ανησυχούν»

«Δίνω όλη μου την ενέργεια σε αυτά»

Στην παρακάτω gallery θα βρεις φανταστικές φωτογραφίες της οικογένειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ