100εκ. ευρώ για Ιμόμπιλε η Νιούκαστλ

100εκ. ευρώ για Ιμόμπιλε η Νιούκαστλ

Αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς πρόκειται να γίνει στην Νιούκαστλ και τα νέα αφεντικά θέλουν να κάνουν το μεγάλο μπαμ με τον Ιμόμπιλε.

Η Νιούκαστλ ετοιμάζει μυθική πρόταση 100εκ. ευρώ για να κάνει δικός της τον Τσίρο Ιμόμπιλε. Η επικύρωση αλλαγής ιδιοκτήτη από την Premier League, δε θα αργήσει να έρθει και έτσι οι Άραβες θέλουν να φτιάξουν από τώρα την νέα ομάδα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport»,  η ομάδα από τον Βορρά προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό της τον έμπειρο φορ, ο οποίος έχει 27 γκολ σε 26 παιχνίδια φέτος με την Λάτσιο, στη Seria A.

Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι οι «Καρακάξες» είναι έτοιμες να δώσουν 55εκ. ευρώ στη Λάτσιο και άλλα 8εκ. ευρώ ετησίως στον Ιταλό, για πενταετές συμβόλαιο, δηλαδή ετοιμάζουν πρόταση κοντά στα 100εκ. ευρώ.

Η ιταλική εφημερίδα επισημαίνει στο δημοσίευμα της, ότι το κόστος της μεταγραφής ίσως φτάσει και τα 135εκ. ευρώ. Ο πρώτος σκόρερ της Serie A,  πρέπει να αποφασίσει αν θα φύγει από την χώρα του για τρίτη φορά, μετά από το αποτυχημένο πέρασμα από Σεβίλλη και Ντόρτμουντ.

Τέλος το συμβόλαιο του Ιμόμπιλε λήγει το καλοκαίρι του 2023, με τους Λατσιάλι, να έχουν κάνει πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους, με τον Ιταλό, μέχρι το 2025 με το ποσό των 4εκ. ευρώ τον χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ