Γκολ και φύγαμε για τελικό (της Eurovision)

Γκολ και φύγαμε για τελικό (της Eurovision)

Η μάχη των… στόπερ στη Eurovision, με Μποτία και Τσόρλουκα να καρδιοχτυπούν για τα κορίτσια τους  

Κάτι από… κέντρο της άμυνας είχε ο πρώτος ημιτελικός στο διαγωνισμό τραγουδιού, «Eurovision 2018», ο οποίος διεξάγεται στην Πορτογαλία που έχει παράδοση σε σπουδαίους κεντρικούς αμυντικούς! Η Έλενα Φουρέιρα… φωτιά και λάβρα εκπροσωπώντας την Κύπρο με το Fuego. Αντίστοιχου επιπέδου και η παρουσία της Φράνκα Μπάτελιτς από την Κροατία με το τραγούδι «Crazy».

Η Φράνκα είναι σύντροφος του Κροάτη διεθνή κεντρικού αμυντικού της Λοκομοτίβ Μόσχας, Βέντραν Τσόρλουκα. Καλος παίκτης με ενδιαφέρουσα καριέρα αν θυμηθεί κανείς ότι πέρασε από Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Λεβερκούζεν.

Η Φουρέιρα είναι ως γνωστόν με τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος μάλιστα από την Κυριακή έχει ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να σταθεί στο πλευρό της. O Ισπανός που μόλις ολοκλήρωσε τη θητεία του στον Ολυμπιακό, έπειτα από μια τετραετία, αλλά που προς το παρόν δεν δείχνει να «καίγεται» για το ποδόσφαιρο. Μιλάμε για μάχη πολύ υψηλού επιπέδου. Όλοι μιλούν για δύο μεγάλα φαβορί για τον τελικό. Ας περάσουν βεβαίως πρώτα σε αυτόν και… βλέπουμε!

Απολαύστε την εμφάνιση της κυρίας Τσόρλουκα για την Κροατία:

 

Και αυτή της κυρίας Μποτία για λογαριασμό της Κύπρου:

 

 

Δείτε φωτογραφίες από τις δυο τραγουδίστριες, με τη Φουρέιρα να.. κερδίζει από ημίχρονο!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ