Άρης : Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του χορτοτάπητα, «χαλί» το Βικελίδης! (vid)

Άρης : Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του χορτοτάπητα, «χαλί» το Βικελίδης! (vid)

Άλλαξε εντελώς η όψη του αγωνιστικού χώρού του γηπέδου Χαριλάου, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων ενεργειών για την τοποθέτηση του νέου χορτοτάπητα.

Εντυπωσιακή είναι η εικόνα από τον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Ενώ τα προηγούμενα χρόνια – με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν- το χορτάρι στην ιστορική έδρα του Άρη βρισκόταν σε πολύ κακή κατάσταση, τώρα θυμίζει «χαλί»!

Μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, ο παλιός χορτοτάπητα ξηλώθηκε πλήρως και στη συνέχεια έγιναν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να τοποθετηθεί ο νέος, τελευταία τεχνολογίας.

Πλέον αυτό έγινε και απομένει βεβαίως να σχηματιστούν οι γραμμές του αγωνιστικού χώρου και να τοποθετηθούν οι δύο εστίες. Ετσι το άλλοτε γήπεδο Χαριλάου θα είναι απολύτως έτοιμο ώστε να φιλοξενήσει την φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αρη και την ΑΕΚ στις 25 Ιουλίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Πάκο Ερέρα του θα έχουν τη δυνατότητα να αγωνίζονται σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο αποδίδοντας το μάξιμουμ. Επίσης οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ένα σαφώς ανώτερο ποδοσφαιρικό θέαμα, καθώς τα παιχνίδια θα διεξάγονται σε έναν πολύ ανώτερο αγωνιστικό χώρο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ