Οι δύο ηγέτες πλάι – πλάι για το καλό του ποδοσφαίρου

Οι δύο ηγέτες πλάι – πλάι για το καλό του ποδοσφαίρου

Ο Βαγγέλης Γραμμένος βρήκε την ευκαιρία να τα πει στο ΟΑΚΑ με τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και για το μέλλον της Εθνικής. Πιθανότατα και για την ελληνική διαιτησία και το πόσο καλά τα πάει.

Μπορεί ο κύριος με την πλάτη στον φακό να μην σας λέει τίποτε, αλλά είναι ένας πολύ, πολύ σημαντικός άνθρωπος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενας πρόεδρος παρά τω προέδρω, σαν να λέμε. Είναι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος. Αυτός ο πολυπράγμων παράγοντας-φάντασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που τόσο καιρό είναι στην αφάνεια, αλλά που επιτέλους βρήκε τη θέση που του αξίζει, μετά την εκ δεξιών του Θωμά, βεβαίως. Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές της ΑΕΚ βρέθηκε στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και μεταξύ άλλων είπε να μιλήσει και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. Δύο από τους μεγάλους ηγέτες του ελληνικού ποδοσφαίρου τα είπαν για όλα στο κατάμεστο από καρέκλες ΟΑΚΑ, στο περιθώριο του θριάμβου της Εθνικής με την Εσθονία. Εξηγώντας ο ένας στον άλλον πιθανότατα το πόσο καλά τα έχουν καταφέρει με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πόσο μπροστά το έχουν πάει.

ΥΓ. Είναι άγνωστο εάν ο Γραμμένος είπε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γιαν-Παπ για τη συνεισφορά του στο να κερδίσει την προεδρεία της ΕΠΟ. Εάν δεν το έκανε, είναι αχάριστος και ασεβής. Τόσα χιλιόμετρα έκανε ο άνθρωπος για χάρη του. Με ένα αυτοκίνητο και μιας βαλίτσα… πράγματα γυρνούσε την Ελλάδα και τις Ενώσης για να εξασφαλίσει ψήφους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ