Το γκολ της χρονιάς από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ!

Το γκολ της χρονιάς από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ!

Ο Μίροσλαβ Στοχ σκόραρε με σουτ από τα 60 μέτρα σε φιλικό αγώνα της Σλάβια Πράγας με τη Σαχτάρ και έγινε παγκόσμιο viral!

Ο Μίροσλαβ Στοχ αγωνίστηκε για μία σεζόν στον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το διάστημα είχε δείξει ότι έχει πολύ καλά πόδια. Αλλά αυτό που έκανε στο παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου, δεν έχει προηγούμενο. Ο διεθνής Σλοβάκος εξτρέμ, λοιπόν, σε φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του, Σλάβια Πράγμας, με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, πέτυχε ένα από τα καλύτερα γκολ της χρονιάς (ου μην των τελευταίων χρόνων).

Είδε τον γκολκίπερ Πιάτοφ εκτός θέσης και με ένα ασύλληπτο σουτ πίσω από το κέντρο και σχεδόν από τα 60 μέτρα, κατάφερε να σκοράρει. Και μπορεί η Σλάβια να ηττήθηκε με 3-2 στο φιλικό που διεξήχθη στο «Al-Rashid Stadium» της Αλ Αχλί, αλλά ο Στοχ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το σπουδαίο γκολ που πέτυχε. «Συχνά ονειρευόμουν ότι πετυχαίνω ένα τέτοιο γκολ. Πολλές φορές είχε προσπαθήσει να το πετύχω. Αλλά σήμερα κατάφερα να το κάνω», δήλωσε περιχαρής ο 28χρονος μεσοεπιθετικός!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΣΤΟΧ

Gólová paráda! Takhle pálí Miroslav Stoch!

Gólová paráda! Takhle pálí Miroslav Stoch!Přečtěte si komentář samotného střelce i trenéra Trpišovského na našem webu: http://slavia.cz/clanek.asp?id=15363

Δημοσιεύτηκε από SK Slavia Praha στις Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ