Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πάλι πρωταθλητής» (vid)

Βλάχος: «Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πάλι πρωταθλητής» (vid)

Μετά την κατάκτηση του Ολυμπιακού στο πόλο ανδρών, ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε πως αυτός ο τίτλος ήταν από τους πιο γλυκούς που έχει κατακτήσει με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 12-9 της Βουλιαγμένης και κατέκτησε το ένατο σερί πρωτάθλημα στο πόλο ανδρών και το 35ο συνολικά στην ιστορία του.

Μετά τη λήξη του ματς και την τρομερή… βουτιά του στην πισίνα, ο Θοδωρής Βλάχος ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι η ομάδα του πέρασε μια δύσκολη χρονιά αλλά κατάφερε να πάρει ξανά το πρωτάθλημα, τονίζοντας πως αυτός ο τίτλος ήταν από τους πιο γλυκούς που έχει κατακτήσει με τους «Ερυθρολεύκους».

«Ωραίοι τελικοί. Ειδικά οι δυο τελευταίο. Είμαστε χαρούμενοι που κατακτάμε για 9η σερί φορά το πρωτάθλημα. Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας.

Νομίζω ότι εμείς πετύχαμε τον πρώτο στόχο και έχουμε άλλες δυο υποχρεώσεις το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε ξανά στην κορυφή της Ελλάδος. Είναι από τους πιο γλυκούς τίτλους», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Αμφισβητηθήκαμε πολύ αυτή τη χρονιά. Υπήρξαν φήμες περί διάλυσης του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και πάλι πρωταθλητής και θα διεκδικήσει και αυτή την εβδομάδα και το Κύπελλο. Τίποτα από όλα αυτά που ακούστηκαν δεν έγινε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ