Μπράγκα : Ο θεϊκός τρόπος που ανακοίνωσε τον Βιάνα

Μπράγκα : Ο θεϊκός τρόπος που ανακοίνωσε τον Βιάνα

H Μπράγκα πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που είχαν συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους. Ωστόσο, το αστείο και συνάμα το θεϊκό στοιχείο της υπόθεσης είναι ο τρόπος που η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο στόπερ. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μπράγκα σκέφτηκαν κάτι απίθανο, […]

H Μπράγκα πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπρούνο Βιάνα με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που είχαν συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους. Ωστόσο, το αστείο και συνάμα το θεϊκό στοιχείο της υπόθεσης είναι ο τρόπος που η πορτογαλική ομάδα ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Μπράγκα σκέφτηκαν κάτι απίθανο, να φτιάξουν ένα βίντεο εμπνευσμένο από την πασίγνωστη σειρά κινουμένων σχεδίων, Pokemon! Με τα γραφικά που είχε τις πρώτες εποχές που παιζόταν σε μικρές κονσόλες, απεικονίζεται ο προπονητής της Μπράγκα, Αμπέλ Φερέιρα και ο Μπρούνο Βιάνα.

Ο Φερέιρα πετάει προς το μέρος του παίκτη ένα συμβόλαιο με σκοπό να «πιάσει» τον ποδοσφαιριστή για να τονκάνει δικό του και να τα καταφέρνει! Να αναφέρουμε πως στα κινούμενα σχέδια, ο εκάστοτε εκπαιδευτής όταν θέλει να αποκτήσει ένα Pokemon, του πετούσε τη λεγόμενη Pokeball και έτσι το έπιανε.

Απολαύστε την απίστευτη δουλειά που έκαναν οι άνθρωποι της Μπράγκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ