ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τέσσερα πέναλτι σε ένα ημίχρονο στη Σεβίλλη (vid)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τέσσερα πέναλτι σε ένα ημίχρονο στη Σεβίλλη (vid)

Τέσσερα πέναλτι καταλογίστηκαν στο ημίχρονο του αγώνα της Σεβίλλης απέναντι στη Σάλτσμπουργκ, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ για το Champions League.

Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία αλλά τέσσερα πέναλτι καταλόγισε ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Σάλτσμπουργκ για την 1η αγωνιστική του Champions League, ένας αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού.

Ο Λευκορώσος διαιτητής Κουλμπάκοφ ανάλωσε τον περισσότερο χρόνο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, πηγαίνοντας στο VAR και καταλογίζοντας τις παραβάσεις εντός της περιοχής.

Μάλιστα οι τρεις εξ αυτών ήταν υπέρ της Σάλτσμπουργκ, γεγονός που από μόνο του αποτελεί και αυτό ρεκόρ, κι’ αυτό γιατί ποτέ στην ιστορία του θεσμού φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει τόσα πέναλτι. Η αυστριακή ομάδα εκμεταλλεύτηκε μόλις ένα από τα πέναλτι που της δόθηκαν, με τον Λούκιτς να ευστοχεί από τα 11 μέτρα στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Δεκαέξι λεπτά αργότερα αστόχησε όμως από την άσπρη βούλα, ενώ για την ομάδα του είχε προηγηθεί η άστοχη εκτέλεση του Αντεγέμι στο 13′.

Για τη Σεβίλλη ισοφάρισε ο Ράκιτιτς στο 42′.

Δείτε τα πέναλτι στο παρακάτω βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ