ΑΕΚ – Μονόδρομος η νίκη με Τρεβίζο (vid)

ΑΕΚ – Μονόδρομος η νίκη με Τρεβίζο (vid)

Η ΑΕΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα στα Λιόσια κόντρα στην Τρεβίζο, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες στο Basketball Champions League.

Η 2η αγωνιστική του Basketball Champions League φέρνει την ΑΕΚ να υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στα Λιόσια την Τρεβίζο, σε έναν πρόωρο τελικό για την «Ένωση».

Οι γηπεδούχοι χρειάζονται επειγόντως τη νίκη, αφού ξεκίνησαν με το «αριστερό» στο θεσμό, χάνοντας την προηγούμενη εβδομάδα από την Φάλκο. Βέβαια ούτε στην Basket League βρίσκεται σε καλή φάση, έχοντας μια νίκη σε τρία ματς, οπότε το να μην ηττηθεί σήμερα είναι αναγκαίο, τόσο για λόγους ουσίας, όσο και για λόγους ψυχολογίας. Θα παραταχθεί βέβαια με ελλείψεις στην περιφέρεια, λόγω των απουσιών Ανγκόλα και Φλιώνη.

Οι Ιταλοί με τη σειρά τους, επιβλήθηκαν της Ρίγα εντός έδρας στην δική τους πρεμιέρα, αλλά έρχονται μετά από ήττα στο πρωτάθλημα από τη Σάσαρι. Η ομάδα του Μενέτι στηρίζεται κυρίως στους Ράσελ, Ντίμσα και Μπορτολάνι.

Η ομάδα αυτή ξεκίνησε να υπάρχει το 2012, ξεκινώντας από την 7η κατηγορία της Ιταλίας, με τη βοήθεια ενός πρώην παίκτη της του Ρικάρντο Πίτις κι ενός Ιταλού που πέρασε και από την ΑΕΚ, του Κλαούντιο Κιλντεμπέλα.

ΑΕΚ και Μπενετόν αναμετρήθηκαν 10 φορές στο παρελθόν με κορυφαία αυτή για το Final 4 της Euroleague το 1998, με την «Ένωση» να κερδίζει και να περνά στον τελικό, πριν την σταματήσει η Κίντερ Μπολόνια του Έτορε Μεσίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ