Όταν ο Ζλάταν… ζωγραφίζει (vids)

Όταν ο Ζλάταν… ζωγραφίζει (vids)

Με αφορμή την συμπλήρωση εννέα χρόνων από το μυθικό ψαλιδάκι του Ζλάταν Ιμπραϊμοβίτς απέναντι στην Αγγλία, to10.gr έψαξε και σας παρουσιάζει 10 τέρματα του Σουηδού σταρ που άφησαν το ποδοσφαιρικό κοινό με το στόμα ανοιχτό.

Έχει πετύχει περισσότερα από 500 γκολ στην καριέρα του, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι είναι οι μόνοι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να πετύχουν μισή χιλιάδα γκολ στην καριέρα τους.

Ωστόσο ελάχιστοι έχουν καταφέρει να μας προσφέρουν γκολ ποιήματα όπως ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια ο Σουηδός σταρ πρόσθετε στο πλούσιο ρεπερτόριο ένα ακόμη απίθανο γκολ… με θύμα του την Αγγλία. Το συγκεκριμένο γκολ είναι ένα από τα καλύτερα που έχει δει ποτέ το ανθρώπινο μάτι,όμως δεν είναι το μοναδικό που έχει σημειωθεί από το Ζλάταν.

Τo10.gr με αφορμή την συμπλήρωση εννέα χρόνων από εκείνη την μυθική γκολάρα, έψαξε και σας παρουσιάζει 10 τέρματα του 40χρονου στάρ της Μίλαν τα οποία θα μείνουν ανεξίτηλα στις μνήμες χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων… η συνέχεια στις οθόνες σας.

ΑΓΙΑΞ – ΜΠΡΕΝΤΑ 2004

Ένα από τα γκολ με τα οποία συστήθηκε στο κοινό ο Ιμπραϊμοβιτς. Με ένα απίθανο σόλο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ακόμα και τον τερματοφύλακα της Μπρέντα και άφησε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα. Το άστρο του Σουηδού είχε φανεί ότι θα είναι λαμπρό από τότε.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ 2012

Ένα γκολ ποίημα. Η μέρα που ο Ζλάταν έκανε όλον τον πλανήτη να τον αποθεώσει και τους πάντες να κοιτούν αποσβολωμένοι. Ο Ζλάταν θα επιχειρήσει ένα ψαλιδάκι από το… σπίτι του με την μπάλα να καταλήγει που αλλού… στο πλεκτό.

ΠΑΡΙ – ΜΠΑΣΤΙΑ 2013

Ένα από τα πιο κλασσικά γκολ του Ζλάταν με τακουνάκι. Ο τερματοφύλακας της Μπαστιά δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό, με τον Σουηδό να μας χαρίζει ένα ακόμη πανέμορφο τέρμα εν μέσω αποθέωσης.

ΙΝΤΕΡ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2011

Μια φαουλάρα από άλλο πλανήτη. Ο Ζλάταν εξαπέλυσε ένα κεραυνό προσγειώνοντας τον στην εστία του Σιρίγκου, με τον τερματοφύλακα τον βιόλα να μην προλαβαίνει καν να δει την μπάλα.

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 2018

Ο Ζλάταν συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό της Αμερικής με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο… πως θα μπορούσε άλλωστε να κάνεις αλλιώς. Με ένα ασύλληπτο σουτ από τρομερά μακρινή απόσταση, στέλνει στην μπάλα στα δίχτυα των μισητών Λος Άντζελες και συνδυάζει το ντεμπούτο με τον ιδανικότερο τρόπο.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΠΑΡΙ 2013

Ένα ματς στο οποίο ο Ζλάταν φόρτωσε την εστία των Βέλγων ένα… τσουβάλι γκολ, για την ακρίβεια ο Σουηδός σταμάτησε στα 4!. Ωστόσο ένα από αυτά ήταν που ξεχώρισε με την εικόνα να μιλάει από μόνη της.

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ 2012 

Στο Euro 2012 η Σουηδία με την Γαλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, με τον Ιμπραϊμοβίτς να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γυριστό με το συγκεκριμένο τέρμα να βάζει υποψηφιότητα ως ένα από τα καλύτερα που έχουν σημειωθεί στην διοργάνωση.

ΛΕΤΣΕ – ΜΙΛΑΝ 2012

Σουτάρει με το θεωρητικά κακό του πόδι το αριστερό. Η απόσταση είναι αρκετά μακρινή, και οι αμυντικοί της Λέτσε τον έχουν περικυκλώσει… και όμως αυτός ο «δαίμονας» που λέγεται Ζλάταν Ιμπραϊμοβίτς βρίσκει ξανά τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2006

Το ίδιο σκηνικό με πριν, πάλι με το αριστερό πόδι, πάλι η ίδια κατάληξη. Ο Ιμπραϊμοβίτς θα εκτελέσει και τη Μπενφίκα, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΓΚΑΛΑΞΙ 2018

Όλοι γνωρίζαμε πως ο Σουηδός θα έφτανε τα 500 γκολ του στην καριέρα του με έναν μοναδικό τρόπο. Ο Τζιοβάνι Ντο Σάντος έκανε τη βαθιά μπαλιά με αποδέκτη τον Ζλάταν, και αυτός στριφογυρίζει γύρω από τον εαυτό του και με ένα εκπληκτικό αριστερό βολέ υπογράφει το γκολ νούμερο… 500 στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ