Ρονάλντο – «801 γκολ και συνεχίζω!» (vid)

Ρονάλντο – «801 γκολ και συνεχίζω!» (vid)

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη συμπλήρωση 801 γκολ στην καρίερα του.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο συνεχίζει να σπάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς με τα δύο τέρματα που πέτυχε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Άρσεναλ (3-2) για την 14η αγωνιστική της Premier League, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έσπασε το «φράγμα» των 800 γκολ, φτάνοντας συνολικά τα 801.

Συγκεκριμένα, ο «CR7» τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (450), ενώ με τους «Κόκκινους Διαβόλους» έχει 130. Έπειτα, ακολουθεί η Εθνική Πορτογαλίας με 115 γκολ και η Γιουβέντους, με την οποία έχει βρει δίχτυα 101 φορές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του 36χρονου σούπερ σταρ ήταν η Σπόρντιγκ Λισαβόνας με την οποία σκόραρε 5 φορές.

Μέσω του λογαριασμού του στο twitter, o Κριστιάνο αναφέρθηκε στο νέο του επίτευγμα, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινα ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει περισσότερα από 801 επίσημα γκολ. Πόσο υπέροχη και αξέχαστη εξελίσσεται αυτή η διαδρομή; Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές μου που στέκεστε πάντα στο πλευρό μου. 801 και συνεχίζω!»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ