Επικό φινάλε στο Γκουαρανί-Σέρο Πορτένιο με γκολ στο 90+11′ (vid)

Επικό φινάλε στο Γκουαρανί-Σέρο Πορτένιο με γκολ στο 90+11′ (vid)

Η Σέρο Πορτένιο αν και ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 μέχρι το 92' στο παιχνίδι με την Γκουαρανί, έκανε απίστευτη επιστροφή και με γκολ στο 90+11' στέφθηκε πρωταθλήτρια Παραγουάης.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (5/12), γράφτηκε ένα από τα πιο τρελά σενάρια στην ιστορία του ποδοσφαίρου, στο παιχνίδι της Γκουαρανί με την Σέρο Πορτένιο για το πρωτάθλημα Παραγουάης.

Το συγκεκριμένο ματς, το οποίο έκρινε τον πρωταθλητή, ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ του Άλφιο Οβιέδο στο 36′ και του Μαρσέλο Γκονζάλεζ στο 51′. Οι φίλαθλοι της Γκουαρανί είχαν στήσει μάλιστα το δικό τους πανηγύρι στις εξέδρες και φτάνοντας το παιχνίδι στις καθυστερήσεις, όλοι περίμεναν καρτερικά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η εξέλιξη όμως του της αναμέτρησης ξεπέρασε και την πιο τρελή φαντασία. Αρχικά στο 90+2′ ο τερματοφύλακας των  γηπεδούχων, Γκασπάρ Σέρβιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Ρομπέρτο Φερνάντεζ να ακολουθεί δύο λεπτά μετά, αφού την «έπεσε» στο διαιτητή. Η Γκουαρανί μάλιστα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές της, με αποτέλεσμα να βάλει στο τέρμα έναν από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν ήδη στο ματς.

Η Σέρο Πορτένιο στο 90+10′ μείωσε με τον Αλμπέρτο Εσπινόλα και στο επόμενο λεπτό, ο Χουάν Πατίτο, κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα, χαρίζοντας το πρωτάθλημα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 15′.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ