Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ονειρική εβδομάδα για Φρεντ (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ονειρική εβδομάδα για Φρεντ (vids)

Ο Φρεντ σκόραρε την Κυριακή (5/12) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για δεύτερη φορά στη φετινή Premier League.

Ο Φρεντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην χθεσινή (5/12) νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Κρίσταλ Πάλας (1-0), στο ντεμπούτο του Ραλφ Ράγκνικ στον πάγκο των «Κόκκινων Διαβόλων».

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος σκόραρε στο 77′ της αναμέτρησης με φοβερό φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή, χαρίζοντας στην ομάδα του την δεύτερη σερί νίκη της στη Premier League. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ίδιος στην νίκη επί της Άρσεναλ (3-2) έκανε την ασίστ στον Μπρούνο Φερνάντες για το 1-0, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, με το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με το γκολ που σημείωσε πάντως ο διεθνής μέσος έδωσε την απάντησή του στους συμπαίκτες του, Μπρούνο και Τέλες, οι οποίοι τον πείραζαν με το σφύριγμα της λήξης ότι μόνο σέντρα θα μπορούσε να κάνει με το δεξί έξω από την περιοχή.

Ο Ράγκνικ μάλιστα σε δηλώσεις του μετά το ματς, έκανε πλάκα μπροστά στις κάμερες λέγοντας: «Ρώτησα ποιος το έβαλε και όταν μου είπε ο συνεργάτης μου πως ήταν ο Φρεντ, αναρωτήθηκα: «Ο Φρεντ με το δεξί;»»

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Φρεντ στο φετινό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας και τον Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει ξεκινήσει κάκιστα την σεζόν με μόλις 1 τέρμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ