Γιουνάιτεντ – Ο Λίντελοφ είχε θέμα με την αναπνοή του για πάνω από δέκα λεπτά (vid)

Γιουνάιτεντ – Ο Λίντελοφ είχε θέμα με την αναπνοή του για πάνω από δέκα λεπτά (vid)

Στην εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νόριτς (0-1), ο Βίκτορ Λίντελοφ αντιμετώπισε πρόβλημα στην αναπνοή για παραπάνω από δέκα λεπτά.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει χθες (11/12) με το «διπλό» από την έδρα της Νόριτς (0-1) χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όμως, η νίκη των «Κόκκινων Διαβόλων» επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Βίκτορ Λίντελοφ, ο οποίος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αντιμετώπισε πρόβλημα με την αναπνοή του με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο 74ο λεπτό του αγώνα.

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Ράλφ Ράνγκνικ, ο 27χρονος στόπερ είχε δυσκολία στην αναπνοή για παραπάνω από δέκα λεπτά, γεγονός που τον επηρέασε και στα αποδυτήρια, όταν έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον τεχνικό των «μπέμπηδων». Πάντως, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι ανησυχητικό στην κατάσταση της υγείας του Σουηδού.

«Δεν θυμάται καν πώς συνέβη. Νομίζω ότι είχε μια σύγκρουση με έναν άλλο παίκτη και είχε προβλήματα να αναπνεύσει για περισσότερα από 10 λεπτά. Ο καρδιακός του ρυθμός ήταν υψηλότερος από το κανονικό και επομένως ήταν λίγο σοκαρισμένος και δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει. Μετά το παιχνίδι κάναμε κάποιες εξετάσεις με τον γιατρό και φαίνεται ότι όλα είναι εντάξει. Πρέπει ακόμα να περιμένουμε και να δούμε πώς θα τα πάει αύριο ενόψει του αγώνα με τη Μπρέντφορντ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ράνγκνικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ