Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πήγε να δείρει διαιτητή – Απίστευτες σκηνές (vid)

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πήγε να δείρει διαιτητή – Απίστευτες σκηνές (vid)

Ένταση δημιουργήθηκε στην Ιταλία στον αγώνα της Βαρέζε με τη Νάπολι, όταν πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού παρλίγο να δείρει διαιτητή, όντας έξαλλος με ένα σφύριγμα.

Στην Ευρώπη πολλά λέγονται για τους θερμόαιμους παίκτες με καταγωγή από τις Βαλκανικές χώρες, όμως δεν… φημίζονται μόνο στη Χερσόνησο του Αίμου για τα νέυρα τους.

Στην αναμέτρση της Βαρέζε με τη Νάπολι, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως είχε πράξει πριν από αυτόν και ο πατέρας του, Νάντο παραλίγο να βιαιοπραγήσει κατά του διαιτητή.

Όλα ξεκίνησαν όταν χρεώθηκε με ένα φάουλ και διαφώνησε με το σφύριγμα, μιλώντας στον ρέφερι. Εκείνος τον χρέωσε με τεχνική ποινή κι ενώ απομακρυνόταν, με τον συμπαίκτη του, Τζέιλεν Τζόουνς να έχει μπει μπροστά του, ένας άλλος διαιτητής τον χρέωσε με δεύτερη, με συνέπεια να αποβληθεί.\

Ως… γνήσιος Ιταλός εκνευρίστηκε και άρχισε να φωνάζει, αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Έτρεξε γρήγορα προς το μέρος του διαιτητή έτοιμος να τον δείρει, όμως ευτυχώς ο Τζόουνς ήταν και πάλι δίπλα και πρόλαβε να τον συγκρατήσει, πριν ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ