Ο Τζο Τζόνσον επέστρεψε στο NBA μετά από 3.5 χρόνια κι έγραψε ιστορία (vid)

Ο Τζο Τζόνσον επέστρεψε στο NBA μετά από 3.5 χρόνια κι έγραψε ιστορία (vid)

Τι κι αν είχε να παίξει 3.5 χρόνια στο NBA; Ο Τζο Τζόνσον επέστρεψε τα ξημερώματα στον μαγικό κόσμο, πετυχαίνοντας ένα ιδιαίτερο ρεκόρ.

Ο Τζο Τζόνσον υπήρξε εξαιρετικός σουτέρ στα καλά του χρόνια, όντας μάλιστα επτά φορές All- Star.

Μπορεί πλέον να μην είναι «λυκόπουλο», έχοντας μπει αισίως στα 40, όμως ποτέ δε σταμάτησε να ονειρεύεται την επιστροφή του στο NBA.

Τα ξημερώματα οι Σέλτικς του έδωσαν την ευκαιρία που έψαχνε, υπογράφοντας τον με 10ήμερο συμβόλαιο, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Ο «Iso Joe» επέστρεψε έτσι στο υψηλότερο επίπεδο, μετά από 3.5 χρόνια κι έγραψε ιστορία.

Ο λόγος; Φόρεσε ξανά την φανέλα των «Κελτών» μετά από 19 χρόνια και 308 ημέρες, το δεύτερο μεγαλύτερο διάστημα που περνά για κάποιον που κάνει δεύτερη θητεία σε μια ομάδα. Οι Σέλτικς τον είχαν επιλέξει το 2001 και μετά από λίγους μήνες τον έστειλαν στο Φοίνιξ. Το ρεκόρ ανήκει στον Τζέιμς Έντουαρντς, με 19 χρόνια και 331 μέρες για τους Λέικερς.

«Είναι απίστευτο να βρίσκομαι εδώ μετά από 20 χρόνια. Είναι τρελό και για εμένα» είπε για το… deja vu που ζει, όντας και ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης στη λίγκα, πίσω μόνο από τον Χάσλεμ των Χιτ αυτή την στιγμή.

Έχει όμως και μια πρωτιά, καθώς είναι ο μόνος εν ενεργεία παίκτης που έχει παίξει αντίπαλος με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ