Το μοναδικό ρεκόρ του Κρις Πολ (pics, vid)

Το μοναδικό ρεκόρ του Κρις Πολ (pics, vid)

Ο Κρις Πολ συνεχίζει να γράφει ιστορία στο NBA, κάνοντας ένα απίστευτο ρεκόρ τα ξημερώματα.

Ο Κρις Πολ μπορεί να έχει κλείσει τα 36 του χρόνια, όμως δείχνει και είναι ακόμη παραγωγικός και καθοριστικός στο παρκέ.

Ένας από τους κορυφαίους «floor generals» της ιστορίας και από τους λίγους πόιντ γκαρντ που μπορούν ακόμα να χαρακτηρίζονται… παλαιάς κοπής. Μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, όμως παράλληλα φροντίζει να «ταΐζει» τους συμπαίκτες του με ασίστ.

Αυτή η συνέπειά του και η ισορροπία ανάμεσα στο σκοράρισμα και τη δημιουργία, τον κατέστησαν τα ξημερώματα ως τον μοναδικό κάτοχο μιας απίστευτης στατιστικής επίδοσης.

Με 14 πόντους, 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ έγινε ο μοναδικός παίκτης μέχρι σήμερα, με 20.000 πόντους και 10.000 τελικές πάσες στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Βοηθά απίστευτα πολύ στο δημιουργικό κομμάτι πως ξέρει να συνεργάζεται με όποιον ψηλό κι αν έχει μαζί του. Από τον Τσάντλερ, τον Γκρίφιν και τον Τζόρνταν, στον Καπέλα, τον Έιτον και τον Μπιγιόμπο. Εκείνοι απλά πρέπει να κάνουν την κίνηση και είναι σίγουρο πως θα τους βρει την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο για εύκολους πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ