Μεγάλη κόντρα του Ραντλ με το κοινό των Νικς «Βγάλτε τον σκ@@@ο» (pic, vid)

Μεγάλη κόντρα του Ραντλ με το κοινό των Νικς «Βγάλτε τον σκ@@@ο» (pic, vid)

Ο Τζούλιους Ραντλ έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά των φιλάθλων των Νικς και απάντησε με μια χειρονομία μετά από ένα καλάθι, την οποία εξήγησε αργότερα.

Ο Τζούλιους Ραντλ ο οποίος πριν λίγο καιρό μπήκε δτο πρωτόκολλο κορωνοϊού, έχει επιστρέψει στη δράση, αλλά βλέπει τους φιλάθλους τον Νικς να είναι σκληροί μαζί του και να γιουχάρουν ανελέητα.

Μπορεί η ομάδα να κέρδισε τους Σέλτικς με 108-105, χάρη στη «βόμβα του Μπάρετ, όμως μια χειρονομία του συμπαίκτη του σχολιάστηκε έντονα. Μετά από ένα καλάθι που πέτυχε, γύρισε στην άμυνα κι έδειξε προς τα κάτω με τον αντίχειρά του, απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς είπε πως αυτό σήμαινε «να βγάλουν τον σκ@@@ο».

Η ενέργεια αυτή σχολιάστηκε και από τον Έρνι Τζλονσον κσι την παρέα του, με τον Κένι Σμιθ να παίρνει θέση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ως παίκτης δεν πρέπει να στοχεύεις το κοινό, πρέπει να τα βάλεις με τους αντιπάλους. Εγώ όταν έπαιζα ποτέ ας πούμε δεν έβγαινα στα ραδιόφωνα για να μην με ενοχλούν και μου λένε διάφορα. Παλιά συνήθιζαν να μας καλούν συνέχεια.

Οι φίλαθλοι δύο πράγματα μπορούν να κάνουν, να φωνάζουν υπέρ σου ή εναντίον σου. Όταν δεν κάνουν το ένα, γίνεται αναγκαστικά το άλλο. Βέβαια πάντα θέλουν να αποθεώνουν, όταν όμως η ομάδα ζορίζεται και χάνει είναι δύσκολο.»

Οι Νικς πλέον έχουν ρεκόρ 19-20 και βρίσκονται οριακά στις θέσεις του Play In τουρνουά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ