«Πιάστηκαν» στα χέρια ο Ονιεκούρου – Ιχεανάτσο, αλλά… (vid)

«Πιάστηκαν» στα χέρια ο Ονιεκούρου – Ιχεανάτσο, αλλά… (vid)

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον «τσακωμό» του Χένρι Ονιεκούρου με τον Κελέσι Ιχεανάτσο στο προπονητικό κέντρο της εθνικής Νιγηρίας.

Ο Χένρι Ονιεκούρου έχει ενσωματωθεί στην εθνική Νιγηρίας για το Κόπα Άφρικα και είχε ένα ιδιαίτερο περιστατικό στο προπονητικό κέντρο των Αφρικανών. Συγκεκριμένα, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού «πιάστηκε» στα χέρια με τον συμπαίκτη του, Κελέσι Ιχεανάτσο, ωστόσο φαίνεται να κάνουν πλάκα, με το βίντεο να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Ονιεκούρου φαίνεται στην αρχή να «τσακώνεται» με τον επιθετικό της Λέστερ, ωστόσο, προς το τέλος του βίντεο γελάνε και οι δυο ποδοσφαιριστές, ενώ και οι συμπαίκτες τους το έχουν πάρει στην… πλάκα.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το βίντρο το ανέβασε στο Instagram ο συμπαίκτης τους στην εθνική Νιγηρίας και συμπαίκτης του Ιχεανάτσο στη Λέστερ, Γουίλφρεντ Ντίντι, δείγμα ότι πρόκειται για πλάκα. Από εκεί και πέρα, οι Νιγηριανοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο προπονητικό κέντρο της Γκαρούα του Καμερούν ενόψει της πρεμιέρας με την Αίγυπτο για το Κόπα Άφρικα την Τρίτη (11/1).

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ