Χαμός στην Τουρκία με Ονιεκούρου – Τι μήνυμα έστειλε ο Νιγηριανός

Χαμός στην Τουρκία με Ονιεκούρου – Τι μήνυμα έστειλε ο Νιγηριανός

«Βροχή» τα δημοσιεύματα για Γαλατά και Ονιεκούρου, με τον τελευταίο να δείχνει τι έχει αυτή την στιγμή στο μυαλό του με μήνυμα του στα social media

Ο Χένρι Ονιεκούρου φαίνεται πως βρίσκεται και πάλι στη μεταγραφική λίστα της Γαλατασαράι, με την τούρκικη ομάδα να σκοπεύει να τον κάνει δικό της και μάλιστα άμεσα. Οι άνθρωποι της Γαλατα θέλουν να επιστρέψει ο Νιγηριανός στην ομάδα για τέταρτη φορά, αλλά πλέον με κανονική μεταγραφή, για αυτό και φέρονται να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στη γειτονική χώρα.

Στην Τουρκία τις τελευταίες ώρες γίνεται πανικός από τα ΜΜΕ σχετικά με την περίπτωση Ονιεκούρου, με τους Τούρκους να θεωρούν πως η Γαλατασαράι θα κάνει δικό της τον πρώην παίκτη της. Μάλιστα, η «Τσιμπόμ» επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον 24χρονο εξτρέμ, κάνοντας πρόταση δανεισμού στους «ερυθρολεύκους», με οψιόν αγοράς, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα ήταν ανοιχτός σε μια πιθανή πώληση του Νιγηριανού εξτρέμ, που η αλήθεια είναι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν από τη γειτονική χώρα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως υπάρχει έντονη κινητικότητα στη Γαλατασαράι για τον παίκτη και συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… φωτιά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ο εξτρέμ του Ολυμπιακού εμφανίζεται θετικός ως προς την επιστροφή του στην Τουρκία και την Γαλατασαράι, έχοντας ήδη δώσει το «ok» στους ανθρώπους της ομάδας. Εξάλλου προτού συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι είχε εκφραστεί για την πρόθεση του να παραμείνει στη Γαλατά. Εκεί πέρασε και τα καλύτερα του χρόνια, αφού είχε σε 71 ματς 22 γκολ και 12 ασίστ.

Η «βροχή» από δημοσιεύματα στην Τουρκία για τον Ονιεκούρου και τη Γαλατά παρόλα αυτά δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα τον Νιγηριανό τη δεδομένη χρονική περίοδο, καθώς έχει ήδη ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του για το Κόπα Άφρικα του Καμερούν και ετοιμάζεται για το πρώτο ματς με την Αίγυπτο (11/1). Μάλιστα με ανάρτηση του έστειλε και το δικό του μήνυμα για το τι έχει στο μυαλό του. «Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Ανυπομονώ για ένα επιτυχημένο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει με ένα υπέροχο 2022», έγραψε χαρακτηριστικά στη λέζαντα μια ανάρτησης του στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ